Kuvaus
Oletko uuden tai jo meneillään olevan kehittämisprojektin äärellä? Onko tavoitteenasi vaikuttava projektityö – siis työ, jonka tulokset elävät vielä projektin päättymisen jälkeenkin? Haluaisitko kehittää vaikuttavia projektityön käytäntöjäsi?
Mikäli vastasit johonkin näistä kysymyksistä myöntävästi, tämä valmennus on sinulle!
Onnistunut projekti ei ole itsestäänselvyys. Ei ole salaisuus, että suurin osa projekteista ei saavuta niille asetettuja tavoitteita. Kyse voi olla osaamisesta, resursseista, olosuhteista, ajoituksesta tai vaikka vaivannäöstä. Kun kehitetään uutta, tulevaa ei voida useinkaan täysin ennakoida. Tällöin projekti elää olosuhteiden sekä projektissa tehtyjen tai tekemättä jätettyjen toimien vaikutuksista.
Onnistumisen todennäköisyyksiin voidaan kuitenkin vaikuttaa. Siihen tarvitaan sekä sisällöllistä että projektinhallinnallista näkemystä ja osaamista. Ennen kaikkea tarvitaan panostusta oikeisiin asioihin.
Valtaosa työmme tuloksista on seurausta varsin pienestä joukosta toistuvia toimenpiteitä. Tuota pienten toistuvien tekojen joukkoa voidaan kutsua arkisemmin perustyöksi. Vaikuttava projektityö on päivästä toiseen tapahtuvaa oikeiden asioiden tekemistä, ja niiden tekemistä mahdollisimman oikein.
Tämän valmennuksen tarkoituksena on kokoontua erilaisia projekteja vetävien henkilöiden kesken vaikuttavan projektityön käytänteiden äärelle – oppimaan yhdessä projektityön menestystekijöistä sekä arvioimaan ja kehittämään niiden toteutumista omassa projektissa.
Tervetuloa mukaan!
Sisältö
6.10.-10.11.2023, Kuopiossa
Tavoitteet ja tekijät
Pe 6.10.2023 klo 8.30–11.30
• Ryhmään tutustuminen
• Ensimmäiset tuloksentekijät
Teot ja todisteet
Pe 27.10.2023 klo 8.30–11.30
• Projektityötä sanoista tekoihin
• Tulokset ja niiden mittaaminen
Tavat ja tarinat
Pe 10.11.2023 klo 8.30–11.30
• Tapojen voima
• Projektin tarinat
Aika ja paikka
6.10.-10.11.2023, Kuopiossa
Kohderyhmä
Valmennus on tarkoitettu projektipäälliköille ja -koordinaattoreille, jotka haluavat saada projektissaan aikaan vaikuttavia tuloksia – siis tuloksia, jotka voivat elää myös projektin päättymisen jälkeen. Valmennus sopii myös muille kehittämistyötä tekeville henkilöille, jotka haluavat kehittää arkeensa vaikuttavia työtapoja.
Maksimiosallistujamäärä 20.
Osaamistavoitteet
Valmennus tarjoaa virikettä, peilausta ja sparrausta oman projektityön kehittämiseen. Valmennuksen jälkeen:
• tunnet projektityön käytännön onnistumisen keskeiset menestystekijät
• tunnistat omien projektikäytäntöjesi vahvuudet ja kehittämiskohteet
• sinulla on työkaluja projektityösi vaikuttavuuden kehittämiseen
Valmennus antaa eväät vaikuttavampaan projektiarkeen, siis ihan tavalliseen päivittäiseen perustyöhön.
Kouluttajat

TEEMU RUOHONEN, KM, Rojektipäällikkö™, Rojekto Oy
Teemu on kehittäjä, kokeilija, kouluttaja ja valmentaja, jolla on yli kymmenen vuoden kokemus yhteisöllisten toimintamallien ja oppimisratkaisujen kehittämisestä. Työhistoriassa painottuvat yhteiskehittäminen, innovointi, kokeilutoiminta ja tekemällä oppiminen. Teemulla on vuosikymmenen kokemus projektityöstä ja sen sparraamisesta niin yksityisellä, julkisella kuin kolmannella sektorilla.
www.rojektipaallikko.fi
www.teemuruohonen.fi
-
Toteutus:
Snellman-kesäyliopiston koulutus
-
Lisätietoja:
Outi Savolainen, suunnittelija
outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
044 746 2846asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
044 746 2840 -
Hinta:
265 €
Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista
Ryhmäilmoittautumiset