Webinaari: Positiivinen johtaminen – hyvinvointia ja tuloksellisuutta organisaatioihin

Ajankohta
05.09.2023 - 05.09.2023
Hinta
Maksuton
Ilmoittaudu viimeistään
05.09.2022
Ilmoittaudu tästä!

Kuvaus

Positiiviset johtajat ovat ratkaisevan tärkeitä yksilöiden, ryhmien ja organisaatioiden optimaalisen suorituskyvyn mahdollistajia. Positiivinen johtaja hyödyntää yksilöiden ja tiimien vahvuuksia ja keskittyy suorituskyvyn kehittämiseen, motivaatioon, sitoutumiseen, resilienssiin ja ihmisten väliseen dynamiikkaan. Positiivisella johtamisella on neljä päästrategiaa: Positiivinen ilmapiiri, positiiviset ihmissuhteet, positiivinen kommunikaatio ja positiivinen merkitys.

Positiivinen organisaatiopsykologia on tieteellistä tutkimusta siitä, mikä organisaatiossa ja työelämässä koetaan positiivisina kokemuksina ja ominaisuuksina. Sen tavoitteena on kehittää organisaatioiden tehokkuutta, tuottavuutta ja laatua. Ongelmien ja haasteiden sijaan positiivinen organisaatiopsykologia keskittyy positiivisiin piirteisiin, kyvykkyyksiin ja mahdollisuuksiin.

Tässä webinaarissa tutustut positiivisen psykologian asiantuntija Johanna Huhtamäen johdolla positiivisen johtamisen kulmakiviin ja mahdollisuuksiin. Luennon lopussa hän esittelee myös lyhyesti lokakuussa 2023 alkavaa Positiivisen johtamisen koulutusohjelma 35/42 op koulutuskokonaisuutta.

Aika ja paikka

Ti 5.9.2023 klo 18.-19.30, etäopetus

Kohderyhmä

Avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Kouluttajat

Johanna Huhtamäki on väitöstutkija, jonka tutkimuskohteena on jatkuvan huippusuorituksen taustalla vaikuttavat ajattelumallit. Hän on tuotantotalouden DI ja valmistuu pian myös positiivisen psykologian ja valmennuksen psykologian maisteriksi (MAPPCP). Johanna toimii konsulttina, valmentajana, kouluttajana, puhujana ja tietokirjailijana.

 • Toteutus: 

  Toteutus etäopetuksena verkon välityksellä. Saat tarkemmat ohjeet ja osallistumislinkin sähköpostiisi ennen webinaarin alkua.

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  Maksuton


Ilmoittaudu tästä!