Por favor – espanjan intensiiviset alkeet (2024)

Ajankohta
10.06.2024 - 14.06.2024
Paikka
Kuopiossa
Hinta
79,00
Ilmoittaudu viimeistään
27.05.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Haluatko päästä nopeasti ja kätevästi alkuun espanjan kielen opinnoissasi ja osata jo hieman kommunikoida espanjaksi eri tilanteissa? Ilmoittaudu mukaan espanjan alkeiden tehokurssille Kuopioon!

Sisältö

Tällä kurssilla opiskelemme espanjan kielen perusteita. Aiheina mm. ääntäminen, kahvilassa asiointi, itsestä kertominen ja verbien preesenstaivutus. Kurssi on suhteellisen nopeatempoinen. Paljon suullisia harjoituksia ja kielen käytön aktivointia, mikä helpottaa kielen käyttöä myös käytännössä. Kurssilta saat myös valmiuksia jatkaa espanjan kielen opiskelua.

Palautteen mukaan tämä kurssi on tehokas ja miellyttävä tapa opiskella. Tule mukaan, älä jätä espanjankielitaitoa vain haaveeksi!

Aika ja paikka

ma-pe 10.6.-14.6.2024
klo 16.30-19.45
yhteensä 20 tuntia
Lähiopetus Kuopiossa

Kohderyhmä

Vasta-alkajat. Kurssilla ei tarvita ennakkotietoja kielestä.

Kouluttajat

instructor_img

FM, Päivi Hiidenkari
Kielet ovat Päivin intohimo. Hän opettaa kolmea kieltä ja on toiminut opettajana lukioissa, kesäyliopistossa sekä oman toiminimen puitteissa. Kielten lisäksi Päivin harrastuksiin kuuluvat lukeminen ja kirjoittaminen, musiikki sekä zumba. Ulkomaat ovat olleet aina lähellä Päivin sydäntä.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus Kuopiossa.
  Kurssilla käytetään opettajan materiaaleja.
  Maksimiosallistujamäärä 18 hlöä.

 • Lisätietoja: 

  Niina Räsänen, suunnittelija
  niina.rasanen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2863

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 7462840

 • Hinta: 

  79 €
  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset