Perinnetuuletusta alakoululaisille

Ajankohta
01.08.2023 - 05.08.2023
Paikka
Kuopiossa
Hinta
40,00
Ilmoittaudu viimeistään
18.07.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Elokuun auringon vielä loistaessa luodaan katseet suomalaiseen perinteeseen ja perinnekulttuuriin. Ai mitä se on? Se onkin mielenkiintoinen kysymys. Miten perinnekulttuuri meihin vaikuttaa ja miten me vaikutamme perinnekulttuuriin? Hyppää mukaan hulluttelemaan, keksimään ja pohtimaan.

Kesän 2023 Helkakerho toteutetaan Pohjois-Savon Helekojen ja SnellmanEDUn Lasten yliopiston kanssa yhteistyössä. Kerhossa päästään tuulettamaan omia ajatuksia siitä mitä perinteet ovat ja mitä kulttuuri on. Luodaan yhdessä esitys ja esitetään se lauantaina 5.8. järjestettävässä kansallispukutuuletuksessa, johon kerholaiset pääsevät osallistumaan. Huom! Omaa kansallispukua ei tarvita, mutta jos sellainen on, niin sehän tuulettuu mukavasti samalla kertaa!

Sisältö

Kerhossa jokainen kerholainen pääsee aktiivisesti vaikuttamaan esityksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Kerhossa kehitetään ilmaisutaitoa ja opetellaan erilaisia ilmaisun tapoja. Tutustutaan suomalaiseen perinnekulttuuriin mm. kansallispukuperinteeseen, kansanmusiikkiin ja -tanssiin sekä kirjallisuuteen.

Aika ja paikka

Kerho järjestetään Kuopiossa 1.-4.8. klo 8-11. La 5.8. klo 12-14 Kuopion torilla. Lauantaina osallistumme Kuopion Kalevalaisten järjestämään kansallispukutuuletukseen.

Kohderyhmä

Kerho on suunnattu alakouluikäisille. Kerhoon otetaan maksimissaan 20 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä.

 • Lisätietoja: 

  suunnittelija Riikka Asikainen
  riikka.asikainen@snellmanedu.fi
  044 746 2845

  asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  40 € Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa.

  Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista.


Ryhmäilmoittautumiset