Pelillisyys kieltenopetuksessa

Ajankohta
07.12.2023 - 07.12.2023
Paikka
Etäopetus
Hinta
72,00
Ilmoittaudu viimeistään
04.12.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Aktivoi, motivoi ja osallista oppilaita kielten opiskeluun pelillistämällä opetusta! Kouluttajana vuoden 2020 kieltenopettajaksi valittu Reetta Pänkäläinen (ent. Bizet)!

Sisältö

Koulutuksessa käydään läpi yksittäisiä, lyhyitä vinkkejä, joilla oppilasta saadaan osallistettua paremmin kielten oppitunneilla. Lisäksi käydään läpi maksuttoman/maksuttomien sovellusten käyttömahdollisuuksia kielten opetuksessa.

Aika ja paikka

to 7.12. klo 15-18
etäopetus

Kohderyhmä

Vieraiden kielten opettajat

Osaamistavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on antaa opettajille menetelmiä ja työkaluja siihen, kuinka tuoda kielitunneille mukaan pelillisiä elementtejä aktivoimaan ja motivoimaan oppilaita.

Kouluttajat

FM, lehtori Reetta Pänkäläinen (ent. Bizet)
Reetan opetettavina kielinä ovat englanti, ruotsi ja saksa. Vuonna 2020 Reetta valittiin vuoden kieltenopettajaksi!

 • Toteutus: 

  Koulutukseen osallistuvilla on hyvä olla mukana puhelin sovellusten harjoittelua varten. Mahdollisuuksien mukaan kannattaa varata koulutuksen ajaksi myös kannettava tietokone, jotta sovellusten käyttöön voi tutustua opettajan näkökulmasta kouluttajan johdolla.

 • Lisätietoja: 

  Niina Räsänen, suunnittelija
  niina.rasanen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2863

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  72 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoja ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset