Osaajaprofiiliwebinaari – opi tunnistamaan ja sanoittamaan osaamisesi

Ajankohta
15.02.2023 - 15.02.2023
Hinta
Maksuton
Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin tästä!

Kuvaus

Oletko aina miettinyt, että sinusta olisi työssäsi enempään mutta et tiedä miten mennä sitä kohti? Tai oletko miettinyt uraloikkaa mutta jokin estää? Kenties haet uutta työtä, mutta jostain syystä et pääse haastatteluista eteenpäin? Tai ehkä haluaisit oppia sanoittamaan erottuvasti sen, miten juuri sinä eroat muista potentiaalisista työnhakijoista tai mikä on sinun arvosi työyhteisöllesi?

Tässä maksuttomassa webinaarissa tutustut asiantuntijoiden Heidi Wahlin ja Virpi Haaviston kanssa osaajaprofiiliin osaamisen tunnistamisen ja osoittamisen työkaluna. Webinaarin lopussa esitellään myös lyhyesti maaliskuussa 2023 alkavaa Osaajaprofiilivalmennus – opi tunnistamaan ja sanoittamaan osaamisesi– valmennusta.

Sisältö

Osaajaprofiilin avulla löydät itsestäsi sen mitä kohti haluat mennä ja miten hyödynnät omaa osaamistasi ja omia mielenkiinnonkohteitasi työssäsi, työnhaussa tai uran murrosvaiheissa. Opit myös paremmin sanoittamaan esimerkiksi työhaastattelijalle sen, miten sinun osaamistasi voidaan työtehtävässä hyödyntää tai miten sanallistat itseäsi muista erottuvasti; sen sijaan, että käyttäisit samoja termejä kuin muutkin (esim. sosiaalinen, tiimipelaaja, helposti lähestyttävä) opit kertomaan, mitä tämä konkreettisesti tarkoittaa. Osaajaprofiilia voivat hyödyntää niin työnhakijat, asiantuntijat, alanvaihtajat kuin työnantajatkin.

Aika ja paikka

ke 15.2.2023 klo 17-19.

Zoom tai Microsoft Teams.

Kohderyhmä

Työnhakijat, asiantuntijat, alanvaihtajat, esihenkilöt ja kaikki oman osaamisensa sanoittamisesta kiinnostuneet.

Maksuttomaan tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet.

Osaamistavoitteet

Webinaarin jälkeen tiedät, mitä osaajaprofiililla osaamisen tunnistamisen työkaluna tarkoitetaan. Webinaarista saat tietoa tulevasta Osaajaprofiilivalmennuksesta.

Kouluttajat

Heidi Wahl (KM) on yrittäjä ja virtuaalisen koulutuksen ja fasilitoinnin asiantuntija. Hän on työskennellyt aiemmin verkko- ja virtuaalikoulutuksen asiantuntijana ja kehittäjänä ja hänellä on pitkä kokemus oppimisen ja osaamisen kehittämisestä organisaatioissa. Elinikäinen oppiminen on erittäin lähellä Heidin sydäntä ja siksi hän on myös äärimmäisen kiinnostunut ihmisten tavoista oppia mutta myös sanoittaa oppimaansa ja omaa osaamistaan.

Virpi Haavisto (YTM) on henkisen kasvun ohjaaja ja valmentaja. Hän on osaamisen tunnistamisen asiantuntija ja osaamiskulttuurin kehittäjä. Virpi kehittää jatkuvasti omaa osaamistaan tekemällä uusia asioita ja kannustaa muita omalla esimerkillään.

 • Toteutus: 

  Tilaisuus järjestetään etänä.

 • Lisätietoja: 

  Niina Räsänen, suunnittelija
  niina.rasanen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2863

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  Maksuton


Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin tästä!