Ortodoksinen sukututkimus

Ajankohta
09.03.2024 - 09.03.2024
Paikka
Etäopetus
Hinta
40,00
Ilmoittaudu viimeistään
03.03.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Tervetuloa tutustumaan ortodoksisiin sukujuuriisi Reijo Savolan ja Ritva Sampion johdolla!

Kurssilla käsitellään ortodoksisen sukututkimuksen aloitusta ja sen erityispiirteitä, sekä tutustutaan hieman ortodoksisukujen historiaan.

Sisältö

– Johdanto ortodoksiseen sukututkimukseen. Käymme läpi sukututkimuksen tavoitteita ja ortodoksisen sukututkimuksen erityispiirteitä sekä hieman ortodoksisukujen historiaa.
– Tutkimusaineistot. Tutustumme ortodoksisen sukututkimuksen perusaineistoihin sekä aineistokokoelmiin.
– Ortodoksinen sukututkimus käytännössä I: Luovutettu Karjala ja Pohjois-Karjala. Kaksi käytännön esimerkkiä, miten sukututkimusta voi tehdä, kun tutkitaan sukujuuria luovutetusta Karjalasta ja Suomen Pohjois-Karjalasta.
– Ortodoksinen sukututkimus käytännössä II: Aunuksen ja Vienan Karjala. Kaksi käytännön esimerkkiä, miten sukututkimusta voi tehdä, kun tutkitaan sukujuuria Aunuksen ja Vienan Karjalasta.
– KatiHan ja henkikirjojen käyttö ortodoksisen sukututkimuksen apuna.

Kurssilaiset saavat myös laajan linkkilistan sukututkimuksen tekemisen avuksi. Lämpimästi tervetuloa kurssin avulla opiskelemaan oman ortodoksisuvun historiaa!

Aika ja paikka

lauantaina 9.3. klo 10.00-11.30 ja 12.00-13.30, etäopetus

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille ortodoksisesta sukututkimuksesta kiinnostuneille ja käytännön esimerkkien avulla opiskelija saa konkreettisia vinkkejä omiin tutkimuksiin.

Kouluttajat

Luennoitsijat Reijo Savola ja Ritva Sampio

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

  Verkkokoulutuksena eli tarvitset tietokoneen, jossa on nettiyhteys, kaiuttimet tai kuulokkeet. Verkkoluennot tallennetaan, joten osallistujat voivat katsoa ja kuunnella ne myös jälkikäteen. Snellman-kesäyliopistossa on luennon aikana tekninen tuki, joka auttaa tarvittaessa omien laitteiden kanssa.

 • Lisätietoja: 

  Karin Johnson, koulutuskoordinaattori
  karin.johnson@snellmanedu.fi
  044 746 2842

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  40 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset