Nautitaan kirjoittamisesta!

Ajankohta
08.04.2022 - 10.04.2022
Paikka
Kuopiossa
Hinta
150,00
Ilmoittaudu viimeistään
30.03.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Suosittu intensiivinen kirjoittajaviikonloppu tulossa jälleen Taija Tuomisen vetämänä!

Uteliaisuudella on oma syynsä olemassaololleen. Tärkeintä on, ettei lopeta kyselemistä. – Albert Einstein –

Sisältö

Kurssilla tutustut runojen, lyhytproosan, novellien ja romaanien kirjoittamiseen. Kurssilla käsitellään myös elämäkerrallista kirjoittamista. Kurssi koostuu keskusteluista, harjoituksista ja teoriasta.

Tutustut kirjoittamisen ajankohtaisiin asioihin aina kirjoituskilpailuja, julkaisemista, kirjoittamisoppaita ja kaunokirjallisia vinkkejä myöten. Vapaudut myös erilaisista kirjoittamisen esteistä. Lisäksi saat opettajalta palautetta omasta tekstistäsi.

Vapaaehtoinen ennakkotehtävä on max. 5 liuskaa omaa tekstiä (saa olla keskeneräistäkin ja sisältää itseä pohdituttavia kysymyksiä). Tekstin voit lähettää etukäteen opettajalle taijaktuominen@gmail.com

Aika ja paikka

pe 8.4.2022 klo 17-20
la 9.4.2022 klo 9-14
su 10.4.2022 klo 10-14

Kohderyhmä

Kurssille ovat tervetulleita kaikki kirjoittajat, jotka haluavat syventää osaamistaan lyriikasta ja proosasta. Kurssi soveltuu sekä vasta-alkajille että pidemmällä oleville kirjoittajille.

Kouluttajat

Kirjailija, kirjoittamisen opettaja Taija Tuominen

Taija Tuominen on opiskellut Tampereen yliopistossa kotimaista kirjallisuutta sekä luovaa kirjoittamista Oriveden opistossa. Luovan kirjoittamisen opetuksesta ja työstään kirjallisuuden eteen Taija Tuominen on palkittu vuonna 2011 Kirjailijayhdistysten Suunta-palkinnolla ja Hämeen taidepalkinnolla. Vuonna 2012 hänet valittiin vuoden kesäyliopisto-opettajaksi. Hänet on palkittu kahdesti J.H. Erkon novellikilpailussa. Elämäntarinayhdistyksen Elämänmalja-palkinnon Taija Tuominen sai vuonna 2017.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus.

 • Lisätietoja: 

  Mari Markkinen
  p. 044 746 2848
  mari.markkinen(a)snellmanedu.fi

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi

 • Hinta: 

  150 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoja ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset