Naiset Suomessa ja Välimerellä – kirjailija Sirpa Kähkösen ja taidehistorioitsija Liisa Väisäsen keskustelutilaisuus

Ajankohta
22.08.2022 - 22.08.2022
Hinta
Maksuton
Ilmoittaudu viimeistään
22.08.2022
Ilmoittaudu tästä!

Kuvaus

Sekä pohjoisessa että eteläisessä Euroopassa nainen on aina ollut kiistatta perheessä vahvassa asemassa. Erimielisyyksiä ovat tuottaneet naisten työssä käyminen ja syntyvyyden säännöstely. Sen sijaan naisten rooli on historiallisesti tarkasteltuna vaihdellut taiteissa, uskonnon harjoittamisessa, tieteessä ja politiikassa. Usein heidät on unohdettu ja he ovat jääneet näkymättömiin. Kurkistamme tässä keskustelutilaisuudessa luulojen ja ennakkoasenteiden taakse.

Taidehistorioitsija Liisa Väisänen ja kirjailija Sirpa Kähkönen vertailevat keskustelussaan naisen asemaa ja roolia Suomessa ja Välimerellä. Miten asiat ovat olleet ennen ja miten ne ovat nyt? Onko muutosta tapahtunut ja mikä siihen on vaikuttanut? Millaisia eroja löytyy suomalaisen ja Välimeren alueen naisten rooleissa?

Verkkokeskustelutilaisuus on maksuton ja siihen osallistuminen tapahtuu tietokoneen tai mobiililaitteen kautta.

Keskustelutilaisuuden aikana esittelemme myös myöhemmin syksyllä alkavan Välimeren vahvat naiset – Euroopan edelläkävijät -koulutuksen.

Aika ja paikka

Ma 22.8.2022 klo 18-19.30, etäopetus

 • Toteutus: 

  Toteutus etäopetuksena verkon välityksellä. Saat tarkemmat ohjeet ja osallistumislinkin sähköpostiisi ennen webinaarin alkua.

 • Lisätietoja: 

  Soili Meklin, rehtori
  soili.meklin(a)snellmanedu.fi
  044 746 2841

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  Maksuton


Ilmoittaudu tästä!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä