Mitä haluat tietää avaruudesta? Vastaa kysymykseen ja voita!

Ajankohta
12.11.2021 - 15.11.2021
Hinta
Maksuton
Ilmoittaudu viimeistään
15.11.2021
Vastaa kyselyyn tästä ja osallistu arvontaan!

Kuvaus

Avaruus on valtava ja täynnä ihmeellisiä asioita. Mitä sinä haluaisit tietää avaruudesta? Katsokaa alla oleva lyhyt video (2 min) ja vastatkaa tähän kysymykseen 14.11.2021 mennessä. Kaikki kysymykseen vastanneet osallistuvat arvontaan, jossa voi voittaa itselleen Lasten yliopiston Riksu-siilen. Lisäksi jännimmät kysymykset saavat jännimmät vastaukset tiedeartikkeleina tai videoina vuoden 2022 vaihtuessa Lasten yliopiston Digimaailmassa https://digimaailma.snellmanedu.fi/

Kiitos vastauksestasi etukäteen!

Kyselyn ja arvonnan vastuullisena järjestäjä on Snellman-kesäyliopisto. Kysely järjestetään SnellmanEDUn Lasten yliopiston ja Tiedetuubi-verkkojulkaisun tiedetoimittajien välisenä yhteistyönä osana Euroopan lasten yliopistojen verkoston (EUCUNET) Phereclos-hanketta. Phereclos-hankkeessa (www.phereclos.eu) etsitään hyviä käytäntöjä koulujen ja yhteiskunnan välisten rajojen rikkomiseen ja se on saanut rahoitusta Euroopan Unionin Horisontti 2020 tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta avustusnumerolla 824630.

Sisältö

Arvonnassa voi voittaa itselleen Lasten yliopiston Riksu-siilen!

Lasten yliopiston Riksu-siili-pehmolelu

Aika ja paikka

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan viimeistään maanantaina 15.11.2021

Kohderyhmä

Kysely ja arvonta on suunnattu alakouluikäisille, mutta kyselyyn vastaaminen edellyttää täysi-ikäisen aikuisen sähköpostiosoitetta.

Kouluttajat

 • Lisätietoja: 

  Arvontaa varten tarvitaan täysi-ikäisen huoltajan sähköpostiosoite. Viimeinen vastauspäivä on 14.11.2021. Arvonta suoritetaan vastausajan päätyttyä. Sähköpostiosoitetta ei käytetä muuhun kuin arvontaan.

  Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse arvonnan päätyttyä. Tarvittaessa tarkkailethan sähköpostilaatikon roskapostikansiota.

  Lisätiedot:
  Niko Kyllönen
  Hankekoordinaattori
  niko.kyllonen@snellmanedu.fi
  044 746 2843


Vastaa kyselyyn tästä ja osallistu arvontaan!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä