Minna Canth -foorumi 2022

Ajankohta
17.06.2022 - 17.06.2022
Hinta
219,00
Ilmoittaudu viimeistään
01.06.2022

Minna Canth -foorumi 2022 – Työyhteisöjen monimuotoisuuden johtaminen

Vuoden 2022 Minna Canth -foorumissa syvennytään työyhteisöjen monimuotoisuuden johtamiseen asiantuntijapuheenvuorojen johdolla. Tapahtumassa keskustellaan eri näkökulmien kautta, mitä kaikkea johtajan on otettava huomioon, kun puhutaan monimuotoisuudesta ja miten monimuotoisuus ja diversiteetti ilmenee.

Erinomaisten puheenvuorojen lisäksi ohjelmassa on ripaus teatteria, musiikkia ja kohtaamisia. Lue lisää Minna Canth -foorumin ohjelmasta ja esiintyjistä: www.snellmanedu.fi/minnacanthfoorumi

Osallistuuko organisaatiosta useampi henkilö? Siirry tästä täyttämään nopea ryhmäilmoittautuminen ja pyydä ryhmäalennuksesta tarjous: www.snellmanedu.fi/ryhmailmoittautuminen

Sisältö

Puheenvuorot:

Kyse on ihmisistä – arvostava erilaisuuden johtaminen
Dosentti Pia Lappalainen, Aalto-yliopisto, LUT ja Maanpuolustuskorkeakoulu

Monimuotoisuuden ja inklusiivisuuden mittaaminen
Liiketoimintajohtaja Maija Typpi-Häkkinen, Frantic

Kokemuksia monimuotoisten työyhteisöjen toiminnasta ja johtamisesta

Keskustelun alustajina ovat Kuopion Musiikkikeskuksen johtaja Katariina Kummala, Kalpan päävalmentaja Tommi Miettinen ja Itä-Suomen tanssin aluekeskuksen tuottaja-tiedottaja Maijariitta Karhulahti.

Millaisia tilanteita työyhteisöissä syntyy ja miten niitä voi ratkaista? Miten toteutetaan anonyymit koesoitot ja anonyymi rekrytointi? Mikä yhdistää ja erottaa taiteilijoista ja ammattiurheilijoista koostuvien työyhteisöjen johtamista?

Ennakkoluuloista yhdenvertaisuuteen – työkaluja työpaikan monimuotoisuuden edistämiseen
KTM Julia Hämäläinen, Inklusiiv

Elämä on joukkuepeliä
Kirkkoherra Kari Kanala

Aika ja paikka

Järjestyksessään yhdeksäs Minna Canth -foorumi järjestetään 17.6.2022 klo 9-16 Kuopiossa Sokos Hotelli Puijonsarven Puikkari-juhlasalissa. Asiantuntijapuheenvuorot streamataan myös etäosallistujille. Ilmoittautumisen yhteydessä ei tarvitse tietää osallistumistapaa, varmistamme tämän lähempänä tapahtumaa.

Kohderyhmä

Johtajat, esimiehet, asiantuntijat ja kaikki aiheesta kiinnostuneet.


Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä