Mini-Nepsy

Ajankohta
10.01.2023 - 11.01.2023
Paikka
Etäopetus
Hinta
340,00
Ilmoittaudu viimeistään
03.01.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Suosittu Mini-Nepsy -koulutus nyt verkossa!

Neuropsykiatrisiin vaikeuksiin liittyy erilaisia oireita kuten, oppimisen, unen ja motoriikan haasteita, mielialavaihteluja, ahdistus/pakko-oireisuutta sekä aistiherkkyyttä. Nepsy-vaikeudet vaikuttavat yksilön jokapäiväiseen elämään, oman toiminnan ohjaamiseen, säätelyyn, kommunikointiin sekä sosiaalisissa tilanteissa toimimiseen. Oireet ovat yksilöllisiä ja niiden vaikeusasteet vaihtelevat. Lisäksi niiden taustalta löytyy erilaisia tekijöitä. Koulutuksesta saat konkreettisia menetelmiä ja näkökulmia ohjata neuropsykiatrisista vaikeuksista kärsiviä ihmisiä sekä auttaa heitä löytämään omat vahvuudet ja voimavarat. Tule hakemaan koulutuksesta käytännön työkaluja sekä uutta iloa ja intoa työhösi!

Sisältö

 • Neuropsykiatriset oireyhtymät ja arjen haasteet. Perustietoa kehityksellisestä neuropsykiatriasta
 • Toiminnanohjauksen haasteet lapsen arjessa
 • Käytännönmenetelmiä toiminnanohjauksen ja tarkkaavuuden tukemiseen
 • Haastavat tilanteet, stressi ja stressin säätely
 • Ratkaisukeskeinen viitekehys – teoriaa ja menetelmiä nuorten ja perheiden kanssa työskentelyyn.
 • Hyvän yhteistyön rakentamisen perusedellytykset ja kulmakivet
 • Positiivinen psykologia – vahvuuksien ja myönteisten tunteiden kautta onnistumisen ja oppimisen iloon

Aika ja paikka

ti-ke 10.-11.1.2023 klo 9-16, verkko

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu opetus- ja kasvatusalan sekä sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille.

Osaamistavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on antaa tietoa ja käytännön keinoja ja menetelmiä arjen työskentelyyn nuorten, aikuisten ja perheiden kanssa. Päivissä perehdytään myös neuropsykiatrisiin oireyhtymiin (ADHD/ADD, Tourette sekä autisminkirjo) ja niiden vaikutuksiin arjentoimintoihin ja koulunkäyntiin. Päivien aikana tutustutaan ohjaamisessa käytettäviin ratkaisukeskeisiin ja voimaanuuttavan vuorovaikutuksen toimintaperiaatteisiin sekä positiivisen psykologian näkökulmiin ja työskentelymenetelmiin.

Kouluttajat

instructor_img

VTM, sosiaalipsykologi, erikoissairaanhoitaja, psykoterapeutti, ratkaisukeskeinen valmentaja ja työnohjaaja, neuropsykiatrinen valmentaja -kouluttaja Leena Mannström-Mäkelä

Koulutuksessa on Tourette sekä Adhd-henkilön puheenvuorot. Koulutuksessa on myös neuropsykiatrisen ohjauksen menetelmäosaajan sosionomi, neuropsykiatrinen valmentaja Pia Heinosen osuus.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

 • Lisätietoja: 

  Niina Räsänen niina.rasanen@snellmanedu.fi, 044 746 2863 asiakaspalvelu@snellmanedu.fi 044 746 2840

 • Hinta: 

  340 € Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista.


Ryhmäilmoittautumiset