Martat, Martit ja sukututkimus

Ajankohta
18.01.2023 - 25.01.2023
Paikka
Etäopetus
Hinta
45,00
Ilmoittaudu viimeistään
10.01.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Toimitko jo vuonna 1899 perustetuissa Martoissa ja haluaisit tehdä tutkimusta suvustasi tai Marttojen toiminnasta paikkakunnallasi?

Sisältö

Tämän kurssin avulla pääset aloittamaan sukututkimuksesi ja saat paljon vinkkejä myös verkosta löytyviin aineistoihin. Kurssilla sukututkimusesimerkkinä on Marttojen perustaja Lucina Hackman, s. 5.6.1853 Kälviä, ja hänestä löytyvät merkinnät mm. verkossa olevissa kirkonkirjoissa.

Opiskelijat saavat käyttöönsä myös Suomen Sukuhistoriallisen Yhdistyksen jäsentunnukset, joiden avulla tutkimus helpottuu huomattavasti. Marttojen arkistoja löytyy mm. Kansallisarkistosta, jossa niitä voi käydä tutkimassa.

Aika ja paikka

ke 18.1. ja 25.1.2023 klo 17.30-19.00, etäopetus

Kohderyhmä

Koulutuksessa lähdemme ihan alkeista ja kurssi sopii myös heille, jotka eivät toimi Martoissa, vaan ovat muuten kiinnostuneet oman suvun tai Marttojen historian tutkimisesta.

Kouluttajat

Ritva Sampio, Suomen Sukututkimustoimisto Oy

Olen opettanut sukututkimusta jo yli 30 vuotta ja tämän verkkokurssin taustana on luentopyynnöt paikallisyhdistyksiltä. Verkkokurssin avulla toivottavasti tavoitan paremmin kaikki kiinnostuneet. Oma sukuni marttatausta on jo vuonna 1878 syntyneessä ukkini äidissä Anna Stiina Sinkkosessa. Hän toimi Kontiolahden Martoissa.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

  Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena eli tarvitset tietokoneen, jossa on nettiyhteys, kaiuttimet tai kuulokkeet. Verkkoluennot tallennetaan, joten osallistujat voivat katsoa ja kuunnella ne myös jälkikäteen. Snellman-kesäyliopistossa on luennon aikana tekninen tuki, joka auttaa tarvittaessa omien laitteiden kanssa.

 • Lisätietoja: 

  Merja Huttunen, koulutuskoordinaattori
  merja.huttunen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2851

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  45 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset