Luontokuvaus – opi kuvaamaan luontoa!

Ajankohta
18.06.2022 - 19.06.2022
Paikka
Iisalmessa
Hinta
109,00
Ilmoittaudu viimeistään
06.06.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Kuinka kertoa luonnon omaa tarinaa kuvien avulla tai sukeltaa omiin tunteisiin? Luontokuvaus ei ole pelkästään kauniiden maisemien taltiointia vaan myös valokuvauksen kautta kuvitettua luonnon omaa koskettavaa tarinaa. Luontokuvaus voi toimia kuvaajan omien tunnetilojen näkyville tuomisen välineenä kuvien avulla.

Viikonlopun mittaisella luontokuvauskurssilla Iisalmessa mietimme ja pohdimme keinoja, miten erilaisia tarinoita ja tunteita voi tuoda esiin valokuvauksen avulla. Luontokuvaus – opi kuvaamaan luontoa! -kurssille voit osallistua järjestelmäkameran tai kännykkäkameran kanssa. Kurssilla kuvataan molempina päivinä luonnossa, joten varustauduthan kelin mukaisesti.

Mukaan tarvitset järjestelmäkameran tai hyvän kännykkäkameran sekä siirtokaapelin kuvien siirtoa varten.

Sisältö

la 18.6.2022
Kurssin ensimmäisenä päivänä käymme läpi sommittelusääntöjä, joiden avulla voit parantaa omien kuviesi laatua ja antia. Lisäksi käymme läpi muutamia tekniikoita, joita voit hyödyntää kuvauksessa eri kohteissa. Näiden oppien myötä suuntaamme yhdessä luontoon kuvaamaan.

su 19.6.2022
Kurssin toisena päivänä jatkamme kuvaamista luonnossa, jossa opettajan ohjauksella syvennetään kuvaustekniikoita sekä sommittelua. Iltapäivällä kokoonnumme esittelemään otettuja valokuvia ja keskustelemaan rennolla otteella. Yhdessä havainnoimalla ja keskustelemalla opimme paljon myös toisilta.

Aika ja paikka

la-su 18.-19.6.2022, klo 9–17, Iisalmi

Kohderyhmä

Luontokuvauskurssi sopii niin aloittelijoille kuin pidempään valokuvausta harrastaneille.

Kouluttajat

instructor_img

Marko Paakkanen, Kuopiolainen valokuvaaja sekä kansalaisopiston valokuvauksen opettaja. Lisätietoa Markosta: www.markopaakkanen.com

 

 

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston kurssi.

  Maksimiosallistujamäärä 20.

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  109 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset