Lisämyynnistä taidetta

Ajankohta
20.03.2024 - 20.03.2024
Paikka
Kuopiossa
Hinta
158,00
Ilmoittaudu viimeistään
13.03.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Tämä valmennus on vastaus lisämyynnin haasteisiin. Haluatko olla parempi työtiimisi jäsen ja vaikuttaa aktiivisesti myynnin kasvattamiseen? Haluaisitko saada uusia työkaluja tehokkaaseen lisämyyntiin ja onnistua ratkaisemaan asiakkaiden arkisia ongelmia?

Tulossa myös Lisämyynnistä taidetta jatkokoulutus. Voit ostaa koulutukset myös pakettihintaan Lisämyynnistä  taidetta -koulutukset yhteishintaan

Sisältö

Tässä koulutuksessa keskiössä on osallistujien lisämyyntitaitojen kehittäminen. Koulutuksen aikana osallistujat pääsevät tutkimaan lisämyyntiä toiminnallisten harjoitusten avulla. Tässä koulutuksessa ei ole luentoja eikä dioja, vaan hauskaa heittäytymistä, ryhmätyöskentelyä ja tasavertaista keskustelua. Opit koulutuksen aikana, kuinka tehokkaan lisämyynnin dynamiikka toimii ja kuinka voit itse kehittää omia lisämyyntitaitoja. Lisämyyntitaitoja ei osteta mistään koulutuksesta – ne opetellaan yhdessä.
Koulutuksen jälkeen
Osallistujat saavat käyttöönsä koulutusmateriaalit, analyysin kehityksestä ja kehitettävistä asioista sekä loppuyhteenvedon koulutuksesta. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on hallussa lisämyynnin toimintatavat.

Aika ja paikka

Kuopiossa 20.3.2024 klo 13-16

Lisämyynnistä taidetta jatkokoulutus pidetään 24.4.2024 (tähän tulee ilmoittautua erikseen)

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat saada lisämyynnin luontevaksi osaksi omaa työtään. Lisämyynnin ei tarvitse olla väkinäistä tuputtamista.

Osaamistavoitteet

Valmennus kehittää osallistujien lisämyyntitaitoja. Koulutuksesta saat työkaluja siihen, kuinka tehdä lisämyyntiä juurevasti omassa työssäsi.

Kouluttajat

Jukka-Tapio Keränen toimii Tiimihenki yrityksen toimitusjohtajana, Hän on toiminut 20 vuoden ajan vuorovaikutuskouluttajana, taikurina ja esiintyjänä ympäri Suomea ja muualla Euroopassa. www.tiimihenki.fi

  • Toteutus: 

    Snellman-kesäyliopiston koulutus

  • Hinta: 

    159 €/ henkilö

    Jos ilmoittaudut molempiin Lisämyynnistä taidetta koulutuksiin yhteishinnalla 228 €.


Ryhmäilmoittautumiset