Lisämyynnistä taidetta jatkokoulutus

Ajankohta
24.04.2024 - 24.04.2024
Paikka
Kuopiossa
Hinta
158,00
Ilmoittaudu viimeistään
17.04.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Tämä valmennus jatkaa Lisämyynnistä taidetta koulutusta, mutta voit tulla mukaan, vaikket olisi tuota ensimmäistä koulutusta käynytkään. Haluatko olla parempi työtiimisi jäsen ja vaikuttaa aktiivisesti myynnin kasvattamiseen? Haluaisitko saada uusia työkaluja tehokkaaseen lisämyyntiin ja onnistua ratkaisemaan asiakkaiden arkisia ongelmia?

Koulutus on jatkoa Lisämyynnistä taidetta -koulutukselle. Voit ostaa Lisämyynnistä taidetta -koulutukset yhteishintaan täältä!

Sisältö

Tässä koulutuksessa keskiössä on osallistujien lisämyyntitaitojen kehittäminen. Koulutuksen aikana osallistujat pääsevät tutkimaan lisämyyntiä toiminnallisten harjoitusten avulla. Tässä koulutuksessa ei ole luentoja eikä dioja, vaan hauskaa heittäytymistä, ryhmätyöskentelyä ja tasavertaista keskustelua. Opit koulutuksen aikana, kuinka tehokkaan lisämyynnin dynamiikka toimii ja kuinka voit itse kehittää omia lisämyyntitaitoja. Lisämyyntitaitoja ei osteta mistään koulutuksesta – ne opetellaan yhdessä.
Koulutuksen jälkeen
Osallistujat saavat käyttöönsä koulutusmateriaalit, analyysin kehityksestä ja kehitettävistä asioista sekä loppuyhteenvedon koulutuksesta. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on hallussa lisämyynnin toimintatavat.

Aika ja paikka

Kuopiossa 24.4.2024 klo 13-16

Lisämyynnistä taidetta -koulutus pidetään 30.3.2024. Ilmoittaudu kerralla molempiin koulutuksiin edullisella yhteishinnalla 298€ täältä>

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat saada lisämyynnin luontevaksi osaksi omaa työtään. Lisämyynnin ei tarvitse olla väkinäistä tuputtamista.

Osaamistavoitteet

Valmennus kehittää osallistujien lisämyyntitaitoja. Koulutuksesta saat työkaluja siihen, kuinka tehdä lisämyyntiä juurevasti omassa työssäsi.

Kouluttajat

Jukka-Tapio Keränen toimii Tiimihenki yrityksen toimitusjohtajana, Hän on toiminut 20 vuoden ajan vuorovaikutuskouluttajana, taikurina ja esiintyjänä ympäri Suomea ja muualla Euroopassa. www.tiimihenki.fi

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

 • Lisätietoja: 

  Riikka Asikainen
  riikka.asikainen@snellmanedu.fi
  044 746 2845

  asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  159 €/ henkilö

  Ilmoittaudu kerralla molempiin Lisämyynnistä taidetta koulutuksiin edullisella yhteishinnalla 298 € täältä>

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Maksusuunnitelma 2 erää. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset