Lisämyynnistä taidetta -koulutukset yhteishintaan

Ajankohta
20.03.2024 - 24.04.2024
Paikka
Kuopiossa
Hinta
298,00
Ilmoittaudu viimeistään
13.03.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Näillä koulutuksilla saat uutta inspiraatiota myynnin edistämiselle. Haluatko olla parempi työtiimisi jäsen ja vaikuttaa aktiivisesti myynnin kasvattamiseen? Haluaisitko saada uusia työkaluja tehokkaaseen lisämyyntiin ja onnistua ratkaisemaan asiakkaiden arkisia ongelmia?

Koulutusten tiedot: Lisämyynnistä taidetta sekä Lisämyynnistä taidetta jatkokoulutus

Sisältö

Tässä koulutuksessa keskiössä on osallistujien lisämyyntitaitojen kehittäminen. Koulutuksen aikana osallistujat pääsevät tutkimaan lisämyyntiä toiminnallisten harjoitusten avulla. Tässä koulutuksessa ei ole luentoja eikä dioja, vaan hauskaa heittäytymistä, ryhmätyöskentelyä ja tasavertaista keskustelua. Opit koulutuksen aikana, kuinka tehokkaan lisämyynnin dynamiikka toimii ja kuinka voit itse kehittää omia lisämyyntitaitoja. Lisämyyntitaitoja ei osteta mistään koulutuksesta – ne opetellaan yhdessä.
Koulutuksen jälkeen
Osallistujat saavat käyttöönsä koulutusmateriaalit, analyysin kehityksestä ja kehitettävistä asioista sekä loppuyhteenvedon koulutuksesta. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on hallussa lisämyynnin toimintatavat.

Aika ja paikka

ke 20.3.2024 klo 13-16 Lisämyynnistä taidetta ja
ke 24.4.2024 klo 13-16 Lisämyynnistä taidetta jatkokoulutus
Kuopiossa

Kohderyhmä

Koulutus sopii henkilöille, jotka haluavat saada lisämyynnin luontevaksi osaksi omaa työtään. Lisämyynnin ei tarvitse olla väkinäistä tuputtamista.

Osaamistavoitteet

Valmennus kehittää osallistujien lisämyyntitaitoja. Koulutuksesta saat työkaluja siihen, kuinka tehdä lisämyyntiä juurevasti omassa työssäsi.

Kouluttajat

Jukka-Tapio Keränen toimii Tiimihenki yrityksen toimitusjohtajana, Hän on toiminut 20 vuoden ajan vuorovaikutuskouluttajana, taikurina ja esiintyjänä ympäri Suomea ja muualla Euroopassa. www.tiimihenki.fi

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

 • Lisätietoja: 

  Riikka Asikainen
  riikka.asikainen@snellmanedu.fi
  044 746 2845

  asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  298 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Maksusuunnitelma 2 erää. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset