Lapsen rauhoittumisen tukeminen! – Työkaluja lapsen rauhoittumistaidon ja keskittymisen vahvistamiseen!

Ajankohta
12.04.2022 - 12.04.2022
Paikka
Etäopetus
Hinta
110,00
Ilmoittaudu viimeistään
02.04.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Lasten levottomuudesta ja keskittymisvaikeuksien lisääntymisestä puhutaan paljon. Haluatko oppia tukemaan lapsen rauhoittumista ja tunnekehoyhteyden vahvistumista?

Sisältö

Haluatko saada konkreettisia keinoja lapsen rauhoittumistaidon ja keskittymiskyvyn vahvistamiseen?

Elämä on hektistä ja lasten on toisinaan vaikea pysähtyä ja rauhoittua. Lapset menevät helposti ylikierroksille ja tällöin kehon ja mielen rauhoittaminen voi olla haastavaa sekä lapselle että aikuiselle. Rauhoittumisen taidot ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan.

Tämä nelituntinen koulutus sisältää alustukset

-vireystilasta ja sen säätelystä
-lapsen aivojen toiminnasta haastavissa tunnetilanteissa
-lapsen rauhoittumisen tukemisesta.

Koulutuksessa käydään läpi myös käytännön harjoitteita mm. rentoutumiseen, tietoisuustaitoihin, tunnekehoyhteyteen ja koskettamiseen. Nämä harjoitukset ovat suoraan vietävissä lasten kanssa työskentelyyn tai kodin arkeen.

Aika ja paikka

Tiistaina 12.04.2022 klo 12-16, etäopetus

Kohderyhmä

Koulutus sopii alakoulun opettajille, päiväkotien ja päiväkerhojen työntekijöille, harrastusohjaajille, vanhemmille sekä kaikille rauhoittumistaidoista kiinnostuneille.

Kouluttajat

Mindfulness-ohjaaja, Lasten Tunnetaito-ohjaaja Heli Mäkelä, Kasvun Taika.

Heli Mäkelä on työskennellyt lapsiperheiden parissa koko työuransa ajan, mm. lastentarhanopettajana, neuvolan perhetyöntekijänä ja nyt yrittäjänä tukien perheitä kohti hyvinvoivaa, läsnäolevaa ja myönteistä vanhemmuutta. Heli on kouluttautunut myös ratkaisukeskeiseksi valmentajaksi sekä toimintaterapeutiksi. Lue lisää Helistä www.kasvuntaika.fi

  • Toteutus: 

    Toteutetaan yhteistyössä Mikkelin kesäyliopiston kanssa

  • Hinta: 

    110€
    Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset