Kuvat ja viittomat kommunikoinnin tukena, jatkokurssi

Ajankohta
06.04.2022 - 06.04.2022
Paikka
Iisalmessa
Hinta
159,00
Ilmoittaudu viimeistään
30.03.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Tarvitsetko lisää rohkeutta ja keinoja tukiviittominen ja kuvakommunikaation käyttöön lasten kanssa? Oletko joskus osallistunut viittomien alkeisiin ja haluaisit oppia lisää? Tule syventämään aiemmin opittua!

Kuvat ja viittomat kommunikoinnin tukena, jatkokurssin jälkeen sinulla erinomaiset valmiudet mm. ymmärtää ja harjoitella kommunikoinnin, vuorovaikutuksen ja tunnetaitojen tukemisen keinoja. Opetus perustuu kouluttajan vahvaan kokemukseen AAC-keinojen käytöstä ja toteutetaan käytännönläheisesti osallistujien toiveita huomioiden.

Sisältö

Koulutuksen myötä opit ymmärtämään mm. varhaisen vuorovaikutuksen merkityksen kielen kehitykseen ja saat keinoja lapsen vuorovaikutustaitojen tukemiseen. Lisäksi käydään läpi erilaisia keinoja lapsen tunnetaitojen harjoitteluun käytännön arjessa.

Koulutuspäivän aikana harjoitellaan uusia viittomia arjen, leikin ja satumaailman tukemiseksi sekä tunteisiin. Opetus toteutetaan käytännönläheisesti yhdessä harjoitellen. Mukaasi saat hyvän tietopaketin, johon on arjessa helppo palata!

 • Lapsen vuorovaikutustaitojen tukeminen. 
 • Tukiviittomat: ajanmääreet, ihmiset, tekemiset eri vuodenaikoina
 • Tukiviittomia arkeen: leikki, sadut, lorut.
 • Tunnetaitojen tukeminen kuvin ja viittomin.

Aika ja paikka

ti 5.4.2022 klo 9.15–15.15, Iisalmi
Huom: päivämäärä siirtynyt helmikuulta huhtikuulle.

Kohderyhmä

Koulutus sopii erityisesti lasten kanssa työssä tai vapaa-ajalla toimiville ja perheille, jotka haluavat syventää tukiviittomien ja kuvien käyttötaitojaan kommunikoinnin tukena. Koulutus on jatkoa Kuvat ja viittomat -alkeiskurssille. Jatkokoulutus sopii myös henkilöille, jotka eivät ole käyneet alkeiskurssia jos hallitset jonkin verran viittomia.

Osaamistavoitteet

Ymmärtää ja harjoitella kommunikoinnin, vuorovaikutuksen ja tunnetaitojen tukemisen keinoja.

Kouluttajat

instructor_img

Katja Sohlström, AAC-ohjaaja, viittomakielen ja puhevammaisten tulkki, neuropsykiatrinen valmentaja.
Katjalla on vahvaa osaamista ja kokemusta puhetta tukevien ja korvaavien kommunikaatiomuotojen (AAC) käytöstä sekä opettamisesta perheille ja ammattilaisille.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  159 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Maksusuunnitelma: kaksi erää. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset