Kuvaa parempia kuvia puhelimella

98,00

Paikkoja jäljellä: 11

Ryhmäilmoittautumiset
 • Missä: Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 10.03.2021
 • Alkaa - Loppuu: 19.03.2021 - 20.03.2021

Kuvaus

Oletko innostunut puhelimella kuvaamisesta ja haluat oppia ottamaan parempia kuvia?
–  Tämä kurssi on juuri Sinulle.
Kurssilla opitaan kuvaamaan visuaalisesti mielenkiintoisesti, sommittelullisesti vaihtelevammin ja kuvakerronnallisesti kiinnostavammin jokapäiväisiä kohteita.

Sisältö

Kouluttaja havainnollistaa käytännönläheisissä kuvausdemoissa mm. valoon, tarinan kerrontaan, aihevalintoihin, kuvakulmiin, sommitteluun ja rajaukseen liittyviä asioita.

Pääset heti kurssin aikana harjoittelemaan uusia oppeja käytännössä.  Kouluttaja antaa päivän aikana kuvaustehtäviä, jotka kukin toteuttaa tahollaan.  Otetut kuvat toimitetaan kouluttajalle,  jonka jälkeen katsotaan porukalla kuvia, koska muiden kuvia katsomalla oppii myös ja saa uusia ideoita omiin kuviin. Kuvia myös editoidaan puhelimilla ja saat vinkkejä myös siihen.

Tämä kurssi on tehopakkaus puhelimella kuvaamisesta ja sen jälkeen loma- ja muut tärkeät kuvat näyttävät varmasti paremmilta, ja niitä on myös yhä hauskempaa kuvata!

Aika ja paikka

19.-20.3.2021
perjantaina klo 16.30-20.30 ja lauantaina klo 9-15, verkko

Kohderyhmä

Puhelimella kuvaamista harrastavat, kuten myös työssään kuvaavat,  esim.  toimittajat sekä viestintä- ja mainosalan henkilöt. Myös työssään valokuvaa käyttävät mm. media-alan assitentit, kuvatoimittajat, AD:t, graafiset suunnittelijat, opettajat jne.
Kurssille voidaan ottaa enintään 15 osallistujaa

Kouluttajat

instructor_img

Valokuvakouluttaja, valokuvaaja, tietokirjailija Tiina Puputti.

 

Syksyllä 2018 Tiina oli tekemässä Fotarit –ohjelmaa. Fotarit on YLE:n tuottama hyvän fiiliksen valokuvausohjelma, joka innostaa ja opettaa ottamaan parempia valokuvia puhelimella. Ohjelma on katsottavissa YLE Areenassa: https://areena.yle.fi/1-4468925

Koulutukseltaan Tiina on luokanopettaja, mutta hän on tehnyt koko työuransa valokuvakouluttajana, valokuvaajana ja tietokirjailijana.
Docendo on julkaissut kaksi Tiinan kirjoittamaa kirja: Valo ja valaisu – Henkilökuvaus studiossa ja miljöössä (2012) ja POSE – Mallin asento ja ohjaaminen henkilökuvauksessa (2015). Lisäksi Tiina on kääntänyt kirjan: Etsimessä: Valaisu (2012). Koulutustyön lisäksi Tiina myös kuvaa asiakastoimeksiantoja ja omia projekteja. Facebook: Tiina Puputti – Joy of Photography ja Instagram: @tiinapuputti

 • Lisätietoja: 

  Sari Partanen
  toimipaikkavastaava, koordinaattori
  sari.partanen@snellmanedu.fi
  044 746 2852

  asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
  044 746 2840