Kuinka johdan hyvinvoivaa kouluyhteisöä?

Ajankohta
17.03.2022 - 17.03.2022
Paikka
Kuopiossa
Hinta
190,00
Ilmoittaudu viimeistään
07.03.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Mistä motivaatiorakenne muodostuu? Millaisissa olosuhteissa yksilö motivoituu parhaiten? Miksi yksi motivoituu yhteisistä suunnittelukokouksista ja toinen turhautuu? Miksi joku haluaa jäädä työpäivän jälkeen suunnittelemaan seuraavan päivän tunteja, toinen taas lähtee töistä heti kun oppitunnit loppuvat? Miksi toiselle on tärkeää koko lukuvuoden tarkka suunnittelu, kun toinen haluaa heittäytyä riemuisasti spontaaneihin tilanteisiin ja tehdä asiat aina eri tavalla? Kuka työntekijöistä kaipaa jatkuvaa kannustavaa palautetta, kuka syttyy, kun saa tehdä itsenäisesti omat tuntisuunnitelmansa omaan tahtiinsa?

Kuinka johdan hyvinvoivaa kouluyhteisöä -koulutus on esihenkilöille suunnattu koulutuspäivä, jossa pohditaan omaa esimiestyön vaikutusta työyhteisön hyvinvointiin.

Sisältö

Koulutuksen aikana tulevat tutuksi Steven Reissin 16 elämän perusmotivaatiota: valta, riippumattomuus, sosiaaliset kontaktit, kunnia, idealsimi, fyysinen aktiivisuus, kunnia, hyväksyntä, mielenrauha, syöminen, uteliaisuus, järjestys, kerääminen, perhe, status ja kosto/voittaminen sekä se, miten nämä motiivit näkyvät käyttäytymisessämme.

Motivaatioteorian lisäksi koulutuksen keskiössä on rakentava vuorovaikutus ja kohtaamisen elementit, joihin pureudutaan keskustelun ja erilaisten harjoitusten kautta.

Koulutuksen jälkeen mm. tunnistat omia ja henkilökuntasi motiiveja paremmin, ymmärrät henkilökuntasi käyttäytymistä ja motiivitarpeita ja löydät keinot tukevaan ja kannustavaan johtamiseen yksilölliset motiivitarpeet huomioiden.

Aika ja paikka

Torstai 17.3.2022 klo 9-16, Kuopio

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu esihenkilöille, esim. rehtoreille, apulaisrehtoreille ja oppilaitosten esimiehille. Maksimiosallistujamäärä 20.

Osaamistavoitteet

Tavoitteena on johdatella osallistujat pohtimaan omaa esimiesrooliaan työntekijöiden hyvinvoinnin ja jaksamisen mahdollistajana sekä lisätä ymmärrystä erilaisten ihmisten kohtaamisen sekä esimiehen kohtaamisen tason merkityksestä. Motivaatiotietous lisää ymmärrystä ihmisten erilaisuudesta työpaikalla ja antaa konkreettisia välineitä johtaa hyvinvoivaa työyhteisöä.

Kouluttajat

instructor_img

Leena Ståhlberg (KM) ja Marjaana Herlevi (KM). Molemmat kouluttajat ovat valmentavan ohjauksen ammattilaisia sekä RMP-motivaatiovalmentajia. Heidät valittiin vuoden 2020 motivaatiovalmentajaksi. www.opocoaching.fi/keita-me-olemme/

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus.

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  190 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Maksusuunnitelma: 3 erää. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista.


Ryhmäilmoittautumiset