Koira – tiedä enemmän lemmikistäsi!

Ajankohta
29.09.2023 - 14.10.2023
Paikka
Etäopetus
Hinta
150,00
Ilmoittaudu viimeistään
18.09.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Haluaisitko tietää enemmän koirastasi eläimenä, sekä myös perheessä elävänä kumppanieläimenä? Entä haluaisitko ymmärtää enemmän koirasi käyttäytymistä ja elekieltä, sekä oppia miten koira esim. ilmentää kipuaan tai käyttäytymistarpeitaan? Miksi se rähjää hihnassa tai kaivaa puutarhassa?

Suomen Kennelliiton teettämän tutkimuksen (3/2023) mukaan joka viidennessä perheessä Suomessa elää koira. Määrä on melkoinen – tutkimuksen mukaan koiria on yli 800 000. Se mitä tänä päivänä tiedämme koiristamme, on jo valtavan paljon enemmän, kun esim. 5 vuotta sitten. Tutkimusta tehdään jatkuvasti, Suomessakin, ja tiedämme mm. että koirallakin (ja myös muilla eläimillä) on tunteet, jotka ohjailevat sen käyttäytymistä – aivan kuten meillä ihmisilläkin.

Tämän koulutuksen tavoitteena onkin lisätä ymmärtämystä koirasta tutkittuun tietoon pohjautuen. Kun tiedämme enemmän, lisäämme näin ollen eläimen hyvinvointia tiedostamalla sen tarpeita. Harmoninen suhde lisää hyvinvointia myös ihmiselle.

Sisältö

Koulutus koostuu kolmesta kahden tunnin vuorovaikutteisesta verkkoluennosta sekä yhdestä kahden tunnin lähitapaamisesta. Vaihtoehtoisesti lähitapaamiselle sinun on mahdollista saada käyttöösi videomateriaalia itsenäistä opiskelua varten.

pe 29.9.2023 klo 18–20, etäopetus – Mikä koira on?
-Koiran historia ja nykypäivä
-Eleet ja käyttäytyminen
-Lajityypillinen käyttäytyminen

la 30.9.2023 klo 12–14, etäopetus – Koiran arkihyvinvointi
-Lepo / aktiivisuus
-Ravinto
-Virikkeistäminen
-Kipu
-Käyttäytymistarpeet
-Kouluttamalla vaikuttaminen yleiseen hyvinvointiin

pe 13.10.2023 klo 18–20, etäopetus – Koiran kanssa
-Hoitotoimenpiteet
-Eläinlääkärikäynteihin valmistautuminen kouluttamalla
-Arjen puuhat ja harrastukset
-Hajuharrasteiden hyödyt

la 14.10.2023 klo 12–14, Kuopiossa – Käytännön harjoituksia
-Videotutoriaalit tai hybriditoteutus (osa paikan päällä / osa verkossa)

Aika ja paikka

29.9. – 14.10.2023, etäopetus (+ mahdollisuus lähitapaamiseen Kuopiossa)

Kohderyhmä

Kaikki koirien omistajat ja koirien hyvinvoinnista kiinnostuneet, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään tietämystään koirasta ja lisäämään myös koiransa hyvinvointia tiedon lisäämisen sekä lajin ymmärtämisen kautta. Koulutukseen osallistumiselle ei ole pohjatieto tai -taitovaatimuksia.

Maksimiosallistujamäärä 50.

Kouluttajat

instructor_img

Tiina Eskel-Mustonen, eläintenkouluttaja, Perroscent Oy

Tiina on sekä Perroscentin yrittäjä että ammattitutkinnon (AT) suorittanut eläintenkouluttaja. Erikoisammattitutkinto-opiskelut (EAT) ovat myös näyttöjä vaille valmiit (arvoitu valmistuminen 6/23).

Tiinan koirahistoria ulottuu teini-ikään saakka ja pitkähkön koirattomuuskauden jälkeen kotoa löytyy tällä hetkellä viiden espanjanvesikoiran lauma. Aiemmalta ammatiltaan hän on rakennusinsinööri, jonka koira-ala vei mukanaan täysipäiväiseksi alan yrittäjäksi.

Tiinan erikoisosaamisalat ovat hajutyöskentely, eli esim. noseworkin kouluttaminen sekä koirien kokonaisvaltainen hyvinvointi. Hän on myös SmartDOG-lisenssitestaaja sekä koira-alan mentaalivalmentaja.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  150 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset