Kirjoittamisen nautinto jatkuu – intensiivinen kirjoittajakurssi

150,00

Paikkoja jäljellä: 12

Ryhmäilmoittautumiset
 • Missä: Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 13.05.2021
 • Alkaa - Loppuu: 21.05.2021 - 23.05.2021

Kuvaus

Sulje ovi. Kirjoita niin, ettei kukaan katsele olkasi yli. Älä yritä arvailla, mitä muut ihmiset haluavat kuulla sinulta, vaan selvitä itsellesi, mitä haluat sanoa. Se on ainoa asia, jonka voit lukijoillesi tarjota.
– Barbara Kingsolver –

Sisältö

Kurssilla työstät taitojasi kirjoittajana. Kurssi koostuu keskusteluista, kirjoitusharjoituksista ja teoriasta. Tutustut kirjoittamisen ajankohtaisiin asioihin aina kirjoituskilpailuja, julkaisemista, kirjoittamisoppaita ja kaunokirjallisia vinkkejä myöten. Vapautat itsesi kirjoittamisen esteistä. Lisäksi saat opettajalta palautetta omasta tekstistäsi. Vapaaehtoinen ennakkotehtävä on max. 5 liuskaa omaa tekstiä (saa olla keskeneräistäkin ja sisältää itseä pohdituttavia kysymyksiä). Tekstin voit lähettää etukäteen opettajalle taijaktuominen@gmail.com

Aika ja paikka

pe 21.5.2021 klo 17-20
la 22.5.2021 klo 9-14
su 23.5.2021  klo 10-14
Viikonloppu toteutetaan verkossa.

Kohderyhmä

Kurssille ovat tervetulleita kaikki jo aiemmin Taijan kanssa kirjoittajan matkan aloittaneet kirjoittajat, jotka haluavat syventää osaamistaan.

Kouluttajat

Kirjailija, kirjoittamisen opettaja Taija Tuominen

Taija Tuominen on opiskellut Tampereen yliopistossa kotimaista kirjallisuutta sekä luovaa kirjoittamista Oriveden opistossa. Luovan kirjoittamisen opetuksesta ja työstään kirjallisuuden eteen Taija Tuominen on palkittu vuonna 2011 Kirjailijayhdistysten Suunta-palkinnolla ja Hämeen taidepalkinnolla. Vuonna 2012 hänet valittiin vuoden kesäyliopisto-opettajaksi. Hänet on palkittu kahdesti J.H. Erkon novellikilpailussa. Elämäntarinayhdistyksen Elämänmalja-palkinnon Taija Tuominen sai vuonna 2017.

 • Toteutus: 

  Tämä on Snellman-kesäyliopiston koulutus.

  Toteutus Teamsilla. Tarvitset mikrofonin ja kameran.

 • Lisätietoja: 

  Mari Markkinen
  p. 044 746 2848
  mari.markkinen@snellmanedu.fi

  asiakaspalvelu@snellmanedu.fi

 • Hinta: 

  150 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Ilmoittautuessasi voit maksaa koulutuksen heti tai valita laskun, jonka maksat koulutuksen alkaessa.