Henkisen älykkyyden johdantokurssi kävellen

Ajankohta
23.04.2021 - 31.12.2022
Paikka
Etäopetus
Hinta
49,00
Ilmoittaudu viimeistään
31.12.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Henkinen älykkyys on jokaisen ihmisen luontainen ominaisuus, jota voi harjoittamalla voimistaa. Kurssin aikana tutustumme tarkemmin siihen mitä henkinen älykkyys on. Sen lisäksi raotamme hellästi mielen sisäistä ovea sinun oman henkisen älykkyyden äärelle.

Kurssisisältö perustuu kävelijä Mirja Kärnän luomaan henkisen älykkyyden yhteys -malliin®, jonka mukaan henkinen älykkyys virtaa luonnollisesti kun meillä on syvä yhteys itseemme, toisiin sekä elämän henkiseen virtaan. Näiden yhteystaitojen harjoittaminen vahvistaa henkistä älykkyyttämme.

”Kävelykoulutuksen muotoon tehty kurssi oli ihanaa lenkkiseuraa. Oli tosi mielenkiintoista tutustua siihen, miten neuronikytkennät aivoissa syntyy ja millaisia niiden myötä syntyvillä uskomuksilla on meidän elämään. Miten tunnesiirtymät voivat siirtyä sukupolvelta toiselle ja miten voimme kehittää elämän virtaavuutta kehittämällä yhteyttä itseen, toisiin ja elämään.”

Sisältö

Voit osallistua omaan tahtiin kävelemällä sinulle mieluisassa paikassa luonnossa. Samalla kun kuuntelet podcastia, kehosi ammentaa luonnon rauhoittavaa vaikutusta. Voit hankkia kurssia varten oman päiväkirjan, johon voit kirjoittaa ajatuksia jokaisen kävelyn jälkeen. Päiväkirja on seuranasi myös kurssin loputtua.

Voit suorittaa kurssin omaan tahtiin parhaaksi katsomassasi paikassa. On hyvä jättää kävelyiden väliin aikaa, jolloin mieli voi käsitellä sen myötä nousevia asioita. Voit tehdä esimerkiksi yhden kävelyn viikossa, jolloin kurssi tulee käytyä noin kuukauden aikana. Jokaisen kävelyn jälkeen saat kirjallisen tehtävän, jonka kautta voit jäsentää sinun omia ajatuksiasi kävelyn aiheesta.

 

 • Kävely 1 Ensimmäisen kävelyn aikana opit siitä, mikä henkinen älykkyys on, milloin siitä on alettu keskustelemaan akateemisessa maailmassa ja millaisia malleja siitä on luotu. Kurssin vetäjä kertoo myös omasta matkastaan henkisen älykkyyden äärelle.
 • Kävely 2 Toisella kävelyllä käymme läpi yhteyttä itseemme ja sitä mitä esteitä meillä jokaisella on tämän yhteyden tiellä.
 • Kävely 3 Kolmannella kävelyllä keskitymme yhteyden luomiseen muihin ihmisiin. Käymme läpi sitä miten kehomme vaikuttaa omaan yhteysvalmiuteemme, mikä on henkinen itsenäisyys ja mitä tekemistä empatialla on yhteyden kanssa.
 • Kävely 4 Neljäs kävely vie sinua kohti elämän henkistä virtaa. Sen aikana opit mitä psykologisesti vakaa henkinen yhteys elämään tarkoittaa ja mitä kaikkea hämmästyttäviä puolia voit löytää sisältäsi, kun avaudut luottamaan yhä vahvemmin elämän kannattelevaan virtaan.

Jokainen kävely on kestoltaan noin 50 minuuttia.

Aika ja paikka

Nonstop verkossa

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille henkisestä sekä psykologisesta kasvusta kiinnostuneille. Sen kautta pääset avaamaan ovea sinun piilevälle potentiaalille.

Kurssille osallistuaksesi riittää avoin ja kokeileva mieli. Henkinen älykkyys itsessään on neutraali ja erilaisista henkisistä suuntauksista vapaa käsite. Sinä voit käyttää sitä oman elämänkatsomuksesi mukaisesti, sillä jokaisen ihmisen henkinen älykkyys löytää oman uniikin muotonsa.

Kouluttajat

instructor_img

KTM ja kirjailija Mirja Kärnä on kävellyt yksin 7 kuukautta ja 3 650 kilometriä Suomesta Espanjaan. Hän on opiskellut innovaatiojohtamista, psykologiaa sekä työ- ja organisaatiopsykologiaa.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus, nonstop

  Tunnukset kurssille 1-2 työpäivän kuluessa.

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  49 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset