Kävelykoulutus: Kävellen henkisen älykkyyden äärelle

49,00

Paikkoja jäljellä: 48

Ryhmäilmoittautumiset
 • Missä: Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.12.2021
 • Alkaa - Loppuu: 01.05.2021 - 31.12.2021

Kuvaus

Henkinen älykkyys on jokaisen ihmisen luontainen ominaisuus, jota voi harjoittamalla voimistaa. Kurssin aikana tutustumme tarkemmin siihen mitä henkinen älykkyys on. Sen lisäksi raotamme hellästi mielen sisäistä ovea sinun oman henkisen älykkyyden äärelle. Kurssisisältö perustuu kävelijä Mirja Kärnän luomaan henkisen älykkyyden yhteys -malliin®, jonka mukaan henkinen älykkyys virtaa luonnollisesti kun meillä on syvä yhteys itseemme, toisiin sekä elämän henkiseen virtaan. Näiden yhteystaitojen harjoittaminen vahvistaa henkistä älykkyyttämme. Tämän kurssin voit suorittaa omaan tahtiin kävelemällä sinulle mieluisassa paikassa luonnossa. Samalla kun kuuntelet kurssin podcastia kehosi ammentaa luonnon rauhoittavaa vaikutusta. Voit hankkia kurssia varten oman päiväkirjan, johon voit kirjoittaa ajatuksia jokaisen kävelyn jälkeen. Päiväkirja on seuranasi myös kurssin loputtua. Voit suorittaa kurssin omaan tahtiin parhaaksi katsomassasi paikassa. On hyvä jättää kävelyiden väliin aikaa, jolloin mieli voi käsitellä sen myötä nousevia asioita. Voit tehdä esimerkiksi yhden kävelyn viikossa, jolloin kurssi tulee käytyä noin kuukauden aikana.

Sisältö

Kävely 1: Mikä ihmeen henkinen älykkyys?
Kävely 2: Yhteys itseen
Kävely 3: Yhteys toisiin
Kävely 4: Yhteys elämään

Jokaisen kävelyn jälkeen saat kirjallisen tehtävän, jonka kautta voit jäsentää sinun omia ajatuksiasi kävelyn aiheesta.

Kävely 1
Ensimmäisen kävelyn aikana opit siitä, mikä henkinen älykkyys on, milloin siitä on alettu keskustelemaan akateemisessa maailmassa ja millaisia malleja siitä on luotu. Kurssin vetäjä kertoo myös omasta matkastaan henkisen älykkyyden äärelle.

Kävely 2
Toisella kävelyllä käymme läpi yhteyttä itseemme ja sitä mitä esteitä meillä jokaisella on tämän yhteyden tiellä.

Kävely 3
Kolmannella kävelyllä keskitymme yhteyden luomiseen muihin ihmisiin. Käymme läpi sitä miten kehomme vaikuttaa omaan yhteysvalmiuteemme, mikä on henkinen itsenäisyys ja mitä tekemistä empatialla on yhteyden kanssa.

Kävely 4
Neljäs kävely vie sinua kohti elämän henkistä virtaa. Sen aikana opit mitä psykologisesti vakaa henkinen yhteys elämään tarkoittaa ja mitä kaikkea hämmästyttäviä puolia voit löytää sisältäsi, kun avaudut luottamaan yhä vahvemmin elämän kannattelevaan virtaan.

Jokainen kävely on kestoltaan noin 50 minuuttia.

Aika ja paikka

Kurssi saatavilla 1.5.2021 alkaen. Nonstop oppimista verkossa!

Kohderyhmä

Kurssi sopii kaikille henkisestä sekä psykologisesta kasvusta kiinnostuneille. Sen kautta pääset avaamaan ovea sinun piilevälle potentiaalille.

Kurssille osallistuaksesi riittää avoin ja kokeileva mieli. Henkinen älykkyys itsessään on neutraali ja erilaisista henkisistä suuntauksista vapaa käsite. Sinä voit käyttää sitä oman elämänkatsomuksesi mukaisesti, sillä jokaisen ihmisen henkinen älykkyys löytää oman uniikin muotonsa.

Kouluttajat

instructor_img

KTM ja kirjailija Mirja Kärnä on kävellyt yksin 7 kuukautta ja 3 650 kilometriä Suomesta Espanjaan. Hän on opiskellut innovaatiojohtamista, psykologiaa sekä työ- ja organisaatiopsykologiaa.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  49 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Ilmoittautuessasi voit maksaa koulutuksen heti tai valita laskun, jonka maksat koulutuksen alkaessa.