Italiaa kokaten -webinaarisarja

Ajankohta
10.11.2021 - 28.02.2022
Ilmoittaudu viimeistään
30.04.2022
Tilaa webinaarit tästä!

Kuvaus

Välimeri-Akatemian Italiaa kokaten -webinaareissa pääset tutustumaan iltalialaisen ruoanlaiton saloihin Marco Peretton johdolla. Resepteinä on tarkasti valitut herkulliset ja helppotekoiset kolmen eri alueen kulttuuria heijastavat klassikkoreseptit. Näiden johdattelemana pääset tutustumaan Italian ruokakulttuuriin ja alueisiin.

Kokkausvideoilla Peretto ohjeistaa italiaksi, joten webinaarit sopivat jo hieman kieltä osaaville tai kielestä kiinnostuneille. Tueksesi saat materiaalin, josta löydät käännökset keskeisistä ruokatermeistä.

Webinaarisarja on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittautumalla mukaan saat paluuviestinä suorat linkit ja pääset heti nauttimaan!

Tutustu Välimeri-akatemian tallennepakettiin ja ilmoittaudu mukaan: https://snellmanedu.fi/tuote/valimeri-akatemia-tallennepaketti/

Sisältö

Webinaarit koostuvat kolmesta reseptikokonaisuudesta ThingLink -pohjalla:

Ragu -Italian suuri kassikko
Baccalà al verde
Carne alla genovese

Aika ja paikka

Kolme nonstop webinaaria (Thinglink-alustalla)

Kouluttajat

Liisa Väisänen ja Marco Peretto

  • Lisätietoja: 

    Asiakaspalvelu
    asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
    044 746 2840

  • Hinta: 

    Maksuton


Tilaa webinaarit tästä!