Kuvaus
Välimeri-Akatemian Italiaa kokaten -webinaareissa pääset tutustumaan iltalialaisen ruoanlaiton saloihin Marco Peretton johdolla. Resepteinä on tarkasti valitut herkulliset ja helppotekoiset kolmen eri alueen kulttuuria heijastavat klassikkoreseptit. Näiden johdattelemana pääset tutustumaan Italian ruokakulttuuriin ja alueisiin.
Kokkausvideoilla Peretto ohjeistaa italiaksi, joten webinaarit sopivat jo hieman kieltä osaaville tai kielestä kiinnostuneille. Tueksesi saat materiaalin, josta löydät käännökset keskeisistä ruokatermeistä.
Webinaarisarja on maksuton ja kaikille avoin. Ilmoittautumalla mukaan saat paluuviestinä suorat linkit ja pääset heti nauttimaan!
Tutustu Välimeri-akatemian tallennepakettiin ja ilmoittaudu mukaan: https://snellmanedu.fi/tuote/valimeri-akatemia-tallennepaketti/
Sisältö
Webinaarit koostuvat kolmesta reseptikokonaisuudesta ThingLink -pohjalla:
Ragu -Italian suuri kassikko
Baccalà al verde
Carne alla genovese
Aika ja paikka
Kolme nonstop webinaaria (Thinglink-alustalla)
Kouluttajat
Liisa Väisänen ja Marco Peretto
-
Lisätietoja:
Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
044 746 2840 -
Hinta:
Maksuton
- Teemat:
- Hyvinvointi ja vapaa-aika
- Nonstop
Tilaa webinaarit tästä!