Hyväntekeväisyystuote Lasten yliopiston leiripäivä kesäkuulle 2023 (1 päivä)

Ajankohta
01.12.2022 - 31.05.2023
Hinta
35,00

Kuvaus

Tehdään yhdessä hyvää – osta päiväleiripaikka vähävaraiselle kuopiolaiselle lapselle Lasten yliopiston kesäleirille 2023!

Lasten Yliopisto järjestää tiede- ja taidepohjaisia kesäleirejä Kuopiossa jo 12. kerran. Leirejä pidetään alakouluikäisille kesäkuussa. Vuosittain leireille osallistuu jopa 300 lasta. Haluamme tehdä yhdessä hyvää ja mahdollistaa tiede- ja taidepohjaista oppimista myös vähävaraisten perheitten lapsille. SnellmanEDU ja Tukikohta Diakonia ry ovat sopineet hyväntekeväisyysprojektin.

Osta hyväntekeväisyystuote näin:

 • Osta leiripäivä/-päiviä á 35 € tästä SnellmanEDUn verkkokaupasta. Leiripäivä sisältää lapselle ohjatun opetuksen, lounaan ja välipalan. Voit halutessasi ostaa useita leiripäiviä tätä tuotetta. Tai mene suoraan ostamaan kerralla viisi (5) leiripäivää täältä. Jaamme leiripäiviä mahdollisimman monelle lapselle.
 • SnellmanEDU toimittaa ostetut leiripäivät lahjakortteina Tukikohta Diakonia ry:lle kevään 2023 aikana.
 • Tukikohta Diakonia ry jakaa leiripäivä-lahjakortit harkinnanvaraisesti avun tarpeessa oleville asiakasperheilleen Kuopiossa. Näin haluamme varmistaa, että ostettu leiripäivä-lahjakortti tulee myös käytetyksi lapsen hyväksi. Tukikohta Diakonia ry ohjeistaa ja antaa tarkemmat ohjeet osallistumisesta perheelle yhteistyössä SnellmanEDUn kanssa.

Lasten yliopiston tavoitteena on mahdollistaa innostumista ja hauskaa oppimista. Lasten luontainen kekseliäisyys ja uteliaisuus päästetään valloilleen. Lapset pääsevät tutustumaan tiedemaailmaan ja sen innostaviin sisältöihin toiminnallisen tekemisen kautta. Opettajina ja ohjaajina toimivat tieteen ammattilaiset, opettajat ja opiskelijat. Leiriaiheita ovat aiempina vuosina olleet mm. Kuplivaa kemiaa, Kemiasta taidetta, Hurmaava historia, Dinosaurukset ja muut kadonneet lajit, Tarinax – sanataiteen kesäkurssi yli 13-vuotiaille, Eläinten elämää tutkimassa, Robottileiri, Koodarileiri sekä Värikästä fysiikkaa. Kesän 2023 leirit ovat juuri tarkemmassa suunnittelussa.

Jos haluat ostaa leiripaikan tietylle leirille tietyn lapsen nimellä, seuraa ilmoitteluamme. Nämä nimetyt leiripaikat tulevat myyntiin kevättalvella. Lisätietoja leireistä julkaisemme talven mittaan Lasten yliopiston www-sivuilla. Lue lisää tästä.

Lasten yliopisto on yksi tärkeä osa Snellman-kesäyliopiston toimintaa. Lasten yliopisto on Suomen tiedekeskukset ry:n jäsen.

Tulevaisuuden innovaatiot syntyvät kokeilemalla – innostuksen siivillä!

 • Lisätietoja: 

  SnellmanEDU
  Riikka Asikainen
  suunnittelija
  riikka.asikainen(a)snellmanedu.fi
  p. 044 746 2845
  Lasten yliopisto