Hurmaava historia 7-12-vuotiaille

Ajankohta
16.06.2022 - 17.06.2022
Paikka
Iisalmessa
Hinta
60,00
Ilmoittaudu viimeistään
15.05.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Lähde mukaan tekemään ja tutkimaan hauskaa historiaa!

Historialeirillä tutustumme entisajan elämään monimuotoisesti askartelemalla, leikkimällä, tekemällä tieteellisiä tutkimuksia, tutustumalla entisaikojen hallitsijoihin, torppareihin ja lasten leikkeihin.

Sisältö

Lasten yliopiston leirit ovat täynnä mielekästä ja mielenkiintoista tiede-, taide- ja teknologia-aiheista tekemistä. Leireillä pääsee puuhailemaan kavereiden kanssa sisällä ja ulkona, tekemään hauskoja tutkimuksia ja askarteluja, jotka innostavat luovaan uteliaisuuteen ja oppimiseen.

Lasten yliopisto toimii valtakunnallisten tiedekasvatuksen suositusten mukaisesti. Suosituksen viisi periaatetta ovat laaja-alaisuus, saavutettavuus, osallistavuus, yhteisöllisyys sekä innostaminen. Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten tiedepääoman (Science Capital) kehittymistä mm. lisäämällä ymmärrystä tieteestä ja tutustumalla tieteen parissa työskenteleviin ihmisiin.

Hurmaava historia -leiri järjestetään SnellmanEdun Iisalmessa.

Leiripäivän sisältö:

Leiripäivä alkaa klo 8-9 välillä, jolloin lapset saapuvat leirille. Leiripäivä päättyy klo 15-16 välillä, jolloin lapsia voi tulla hakemaan.

Aika ja paikka

Leiri järjestetään Iisalmessa 16.6.-17.6. klo 8-16.

Kohderyhmä

Leiri on suunnattu 7-12-vuotiaille. Leirille otetaan maksimissaan 15 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että lopullisen ilmoittautumisen leirille teet maksutapahtuman jälkeen sinulle sähköpostitse lähetettävällä Tilauksen viimeistely -lomakkeella. Täytäthän lomakkeen mahdollisimman pian maksutapahtuman jälkeen.

 • Lisätietoja: 

  suunnittelija Riikka Asikainen
  riikka.asikainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2845

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  60 € Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista.


Ryhmäilmoittautumiset