Hoitava hengitys

Ajankohta
01.04.2023 - 01.04.2023
Paikka
Iisalmessa
Hinta
115,00
Ilmoittaudu viimeistään
19.03.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Hengitysongelmien merkittävimpiä juurisyitä on stressi, joten on ymmärrettävää, että tämän päivän haasteet haastavat myös jokaisen hengitysterveyden. Siksi on tärkeää osata hyödyntää hengityksen ja mielen kaksisuuntaista vaikutusta ja käyttää hengitystään työkaluna stressin lievittämiseen sekä sietokyvyn parantamiseen.

Hoitava hengitys koulutuksen tavoitteena on antaa yksinkertaiset, mutta samalla tehokkaat työkalut hengitysongelmien lääkkeettömään ja luonnonmukaiseen lievitykseen. Luennot avaavat uudenlaisen näkökulman hengitysongelmien juurisyihin ja auttaa kuulijoita huomaamaan, että ongelmien ennaltaehkäisyyn sekä korjaamiseen voi itse vaikuttaa paljon luultua enemmän.

Hoitava Hengitys -harjoitteilla korjataan hengityskaasujen tasapainoa, jolloin hapensaanti sekä verenvirtaus paranee ja hengitystiet avautuvat. Tästä seuraa tukkoisuuden ja astman oireiden helpottuminen sekä unenaikaisen hengityksen, kuten kuorsauksen ja uniapnean lievittyminen. Apua harjoitteista saavat myös toiminnallisista hengityshäiriöistä sekä pitkittyneen koronataudin oireista kärsivät. Näinä aikoina, jolloin tutkimuksiin ja hoitoon pääsy voivat viivästyä, tällainen turvallinen ja yksinkertainen itsehoitomuoto on todella tervetullut.

Sisältö

Sisältö:
*Hoitavan Hengityksen sekä Buteyko-menetelmän periaatteet ja tavoitteet.
*Ylihengittäminen / liikahengittäminen; ilmiön synty, ulkoiset merkit sekä sen aiheuttamat oireet.
*Lapsuuden aikaisen hengitystavan pitkälle aikuisuuteen ulottuvat terveysvaikutukset.
*Hoitava Hengitys astman, kroonisen tukkoisuuden, unihäiriöiden, kuorsauksen ja uniapnean luonnonmukaisena sekä lääkkeettömänä hoitomuotona ja ennaltaehkäisijänä.
*Hengitys mielen rauhoittajana sekä stressin lievittäjänä.
*Hyvän hengityksen merkitys jaksamiseen ja kestävyyteen liikkuessa.
*Pitkittyneen koronataudin oireista kärsivien hengitysongelmat.

Aika ja paikka

Lauantai 1.4.2023 klo 9.00-15.30, Iisalmi

Kohderyhmä

Terveyden ja hyvinvoinnin aloilla työskentelevät, kuten hierojat, fysioterapeutit, liikunnanohjaajat sekä muut hengitysongelmaisten asiakkaiden parissa toimivat.

Osaamistavoitteet

Tavoitteena on antaa yksinkertaiset, mutta samalla tehokkaat työkalut hengitysongelmien lääkkeettömään ja luonnonmukaiseen lievitykseen.

Kouluttajat

Marketta Manninen, luontaishoitaja, vyöhyketerapeutti ja Buteyko-ohjaaja on toiminut hengitysohjaajana kymmenen vuoden ajan. Marketta on kehittänyt professori Konstantin Buteykon oppeihin pohjautuvan Hoitava Hengitys HB ®️ -menetelmän ja kouluttanut usean vuoden ajan terveyden itsehoidosta kiinnostuneiden lisäksi terveyden- ja hyvinvoinnin ammattilaisia. Lisäksi hän on kouluttanut Hoitava Hengitys -ohjaajia vuodesta 2018 alkaen.

Marketta on saanut koulutuksistaan kiitettävää palautetta. Hänen tapansa opettaa on selkeää ja helposti ymmärrettävää, eikä liian tieteellistä, vaikka kursseilla esitetyt asiat ja väittämät vankasti nojaavatkin tutkittuun tietoon.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

  Maksimiosallistujamäärä on 16.

 • Lisätietoja: 

  suunnittelija Miia Impiö
  miia.impio@snellmanedu.fi 0407138664

  asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
  044 7462840

 • Hinta: 

  115 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset