Hengitys ja -rentoutusharjoituksia arkeen

Ajankohta
11.06.2022 - 18.06.2022
Paikka
Kuopiossa
Hinta
129,00
Ilmoittaudu viimeistään
02.06.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Tarvitsetko hetken aikaa itsellesi? Oletko etsinyt erilaisia keinoja ajatusten oravanpyörän hillitsemiseksi? Oletko tunnistanut itsesi ja sinulle ominaisen tavan reagoida erilaisiin tilanteisiin? Oletko pohtinut kuinka voisit lisätä itsetietoisuutta ja kasvattaa itsetuntemusta sekä tunnistaa sisäistä puhettasi?

Tule mukaan rentoutumaan, rauhoittumaan ja pysähtymään. Anna hetki itsellesi, ole läsnä ja nauti rentoudesta ja rauhasta itsessäsi. Päivien aikana tutustutaan itseemme erilaisten testien avulla, tehdään hengitys- ja rentoutusharjoitteita tietoisen läsnäolon, meditaation ja mindfulnessin keinoin sekä kokeillaan erilaisia stressinhallinta- ja rentoutusmenetelmiä.

Hengitys ja -rentoutusharjoituksia arkeen -kurssin jälkeen sinulla on työkaluja siihen, kuinka pysäytät ajatusten oravanpyörän ja voit antaa asioille juuri niiden tarvitseman huomion – ei liikaa eikä liian vähän. Mukaan tarvitset oman jooga- tai jumppamaton, viltin ja tyynyn, kynän ja paperia, joustavat vaatteet ja avoimen mielen.

Sisältö

Kurssi koostuu kahdesta erillisestä päivästä ja vapaaehtoisista välitehtävistä. Kurssilla tutustut omaan tapaasi reagoida asioihin ja tunnistat omaa sisäistä puhettasi. Kurssi lisää itsetietoisuutta ja -tuntemustasi ja kehittää itsehavainnointia. Päivien välillä voit kokeilla lisää itsellesi sopivia hengitys- ja rentoutusharjoitteita omassa tahdissasi.

Kurssilla käytettävät menetelmät perustuvat kirjallisuuteen ja tutkittuun tietoon ja niitä on käytetty useissa erilaisissa yhteyksissä itsetuntemuksen ja rentoutuksen menetelminä.

Kehollisten hengitys- ja rentoutusharjoitteiden lisäksi kokeilemme mm. Mind Body Bridging -stressinhallintamenetelmää, Voimapuu ja Voimalausepolku -menetelmiä sekä Asahi-liikesarjoja. Lisäksi teem-me itsetuntemusta ja itsetietoisuutta lisääviä testejä ja pelaamme leikkimieleisiä pelejä.

Aika ja paikka

la 11.6. klo 10–15
la 18.6. klo 10–15
Kuopio

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu kaikille, ketkä ovat kiinnostuneita lisäämään tietoisuustaitoja ja stressinhallintaa sekä löytämään juuri itselleen sopivat menetelmät, joita hyödyntää omassa arjessaan.

Osaamistavoitteet

Kurssin tavoitteena on myötätuntoisesti ja hyväksyvästi kasvattaa itsetuntemusta ja itsetietoisuutta sekä tutustua erilaisiin hengitys- ja rentoutusmenetelmiin. Tavoitteena on myös, että jokainen osallistuja löytää itselleen sopivan rentoutusmenetelmän omaan käyttöön jokapäiväisessä arjessa.

Kurssi antaa työkaluja oman hyvinvoinnin tukemiseen esimerkiksi työn tauottamiseen, stressireaktion rauhoittamiseen, oman tunnekuorman purkamiseen ja kehon jännitysten avaamiseen.

Kouluttajat

instructor_img

Koulutuksen ohjaajana toimii Kirsi Luoto, FT. Hän on Kouluttautunut HLF® Rentoutusohjaajaksi, Asahi-ohjaajaksi (C-lisenssi) ja univalmentajaksi sekä toiminut mentorina. Lisäksi Kirsi on käynyt koulutuksia mm. meditaatiosta, MindFulnessista, intuitiosta, fasilitoinnista, palvelumuotoilusta, ajanhallinnasta, Leanista, johtamisesta, ongelman ratkaisusta ja ajanhallinnasta. Tällä hetkellä Kirsi käy pitkäkestoista Mind Body Bridging sertifiointikoulutusta. Kirsillä on monipuolinen tausta asiantuntija- ja esimiestehtävistä ja hän on toiminut kouluttajana ja ohjaajana usean vuoden ajan. Ohjaajana Kirsi haluaa herättää oivalluksia toisissa ihmisissä niin, että jokainen voi kehittää itseään ja omaa hyvinvointiaan.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus
  Lähiopetus Kuopiossa

 • Lisätietoja: 

  Niina Räsänen, suunnittelija
  niina.rasanen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2863

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 7462840

 • Hinta: 

  129€

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset