Halipysäkki, Iisalmi

Ajankohta
22.04.2023 - 22.04.2023
Paikka
Iisalmessa
Hinta
40,00
Ilmoittaudu viimeistään
13.04.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Halipysäkki on lapselle ja läheiselle aikuiselle suunnattu rentoutumisen ja rauhoittumisen hetki, joka vahvistaa läheisyyttä ja luottamusta. Halipysäkillä venytellään, leikitään, hassutellaan, rapsutellaan ja rentoudutaan yhdessä ilman vaatimuksia tai tiukkoja rajoja. Keskittytään omaan tekemiseen ja kokemiseen, yhdessä lapsen kanssa. Kosketus luo itsetuntoa, auttaa tunnistamaan omat rajat ja tuo molemmille mielihyvää.

Kosketuksen, hengitysharjoitusten ja venytysten kautta stressi ja jännitykset laskevat tehokkaasti, ja hermosto saa luvan rauhoittua arjen vilinän keskellä. Myös uni voi parantua – sekä lapsella että aikuisella!

Halipysäkissä tärkeintä on yhteisen luottamuksen ja kokemuksen rakentaminen kaikki tuntemukset sallien, kokeillen ja ihmetellen.

Erityisesti aikuinen oppii uutta omasta lapsestaan ja omasta roolistaan vanhempana tai lapsen läheisenä. Voit osallistua kurssille yhdessä lapsesi tai esimerkiksi lapsenlapsesi kanssa – kuitenkin niin, että jokaisella lapsella on oma aikuinen, eli yksi lapsi aikuista kohden.

Shindo ja Halipysäkki on luonnollinen tapa olla kosketuksessa lapsen kanssa. Menetelmän on todettu tukevan myös keskittymistä ja muita oppimisen taitoja.

Loppurentoutuksessa yhdistyvät meditaatio, hoitava musiikki ja rauhoittuminen kehon kautta. Äänimaisemaa luomassa ovat lempeät äänimaljat, koshi-kellot, sadekepit ja hoitava rumpu.

Halipysäkkiä on käytetty päiväkodeissa, lapsi- ja perhetyön järjestöissä (kuten MLL), perheterapian yhteydessä, erityisoppilaiden kanssa, kouluissa sekä perheille järjestetyissä tapahtumissa.

Aika ja paikka

La 22.4.2023 kello 14-15

Kohderyhmä

Kurssi on suunniteltu 5-12-vuotiaille lapsille yhdessä läheisen aikuisen kanssa. Kurssille ilmoittaudutaan aikuisen tiedoilla.

Kouluttajat

instructor_img

Halipysäkki-hetket ohjaa Tiina Ulvi, kokenut luokanopettaja, jooga- ja rentoutusohjaaja ja muusikko, joka tuo Halipysäkille myös hoitavia soittimia. Äänimaljat, koshikellot ja sadeputki luovat loppurentoutuksiin rauhoittavaa ja hoitavaa äänimaailmaa. Tiina on ohjannut Halipysäkkiä kansalaisopistolla, erilaisissa tapahtumissa ja yhteistyössä lapsityötä tekevien järjestöjen kanssa.

 • Lisätietoja: 

  Koulutukseen ilmoittaudutaan aikuisen tiedoilla. Lapsia ei tarvitse ilmoittaa erikseen.

  Suunnittelija Riikka Asikainen, riikka.asikainen(a)snellmanedu.fi, 044 746 2845

  Asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi, 044 746 2840

 • Hinta: 

  40 €

  Hinta on aikuinen-lapsi-parin yhteishinta. Ilmoittautumiset tehdään aikuisen tiedoilla. Lapsia ei ilmoiteta erikseen.

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset