Feminine Yin-jooga® ja äänimaljarentoutuskurssi, Kuopio

Ajankohta
10.06.2023 - 10.06.2023
Paikka
Kuopiossa
Hinta
55,00
Ilmoittaudu viimeistään
01.06.2023
Ilmoittaudu varasijalle

Kuvaus

Kurssi toteutuu ja voit jälki-ilmoittautua mukaan!

Tällä joogatunnilla opimme lempeiden Feminine Yin®-asanoiden ja hoitavan akupistepainannan ja hoidon kautta kuuntelemaan paremmin kehoamme ja omia tarpeitamme.

Feminine Yin® on naisille suunniteltu, ihanan rentouttava yin-joogaharjoitus, jonka asennot avaavat ja hoitavat mm. lantion sekä rintakehän aluetta, tukevat hormonitoimintaa, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa. Yin-jooga on hyvin rauhoittavaa, rentouttavaa ja palauttavaa joogaa, jonka helposti omaksuttavat asennot sopivat kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Asennoissa ollaan muutamasta minuutista ylöspäin, jotta keho pääsee kunnolla rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan.

Tunnilla ohjaaja kiertää painamassa muutamia akupisteitä pitkissä, lempeissä venytyksissä. Opettelemme samojen pisteiden itsehoitoa. Tämän tunnin ihanin juttu on asennoissa lepääminen sekä hoidollinen, lempeä kosketus. Lopussa pitkä äänimaljarentoutus, jonka aikana hoitavat soittimet vievät sinut syvään läsnäolon ja rentouden tilaan!

Tervetuloa mukaan hoitaviin levon hetkiin!

Sisältö

• Lempeitä yin-joogan venytyksiä istuen ja makuuasennossa
• Rentoutus-, läsnäolo ja hengitysharjoituksia
• Yhteistä keskustelua ja jakamista pienellä tauolla
• Akupainantaa itsehoitona: vapautetaan faskiakalvoja ja hoidetaan koko kehoa ohjatulla, helpolla akupainannalla jalkapohjista, sääristä ja käsivarsista
• Kehollinen rentoutumisharjoitus ja erityispitkä sointukylpy äänimaljoilla ja hoitavilla soittimilla

Tällä joogatunnilla opimme lempeiden Feminine Yin®-asanoiden ja hoitavan akupistepainannan ja hoidon kautta kuuntelemaan paremmin kehoamme ja omia tarpeitamme.

Aika ja paikka

Lauantai 10.6.2023 klo 11–14

Kohderyhmä

Feminine Yin-jooga ja äänimaljarentoutus-kurssi sopii kaikille omasta venyttelystä, rentoutumisesta ja rauhoittumisesta kiinnostuneille. Tunti on suunniteltu erityisesti naisia varten, eikä erityistaitoja tai aiempaa kokemusta vaadita.

Kouluttajat

Kurssin ohjaajana toimii Tiina Ulvi, kuopiolainen luokan- ja musiikinopettaja, jonka sydämen on vienyt naisille suunnattujen hyvinvointikurssien ohjaaminen. Tiina on koulutukseltaan Feminine Yin-jooga- Shindo-rentoutusmenetelmä- Mediaatio- ja Äänimaljarentoutusohjaaja. Hän on opiskellut myös intialaisen päähieronnan ja kuumakivihieronnan osaajaksi, ja yhdistää tunneillaan kaiken osaamisensa hoitomenetelmistä lempeäksi kosketukseksi, josta saat nauttia venytyksissä ja rentoutusasennoissa.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

  Maksimiosallistujamäärä 10.

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  55 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ilmoittaudu varasijalle