Feminine Yin-jooga® ja äänimaljarentoutus workshop, Iisalmi B

Ajankohta
11.11.2023 - 11.11.2023
Paikka
Iisalmessa
Hinta
46,00
Ilmoittaudu viimeistään
03.11.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Tällä joogatunnilla opimme lempeiden Feminine Yin®-asanoiden ja hoitavan akupistepainannan ja hoidon kautta kuuntelemaan paremmin kehoamme ja omia tarpeitamme.

Feminine Yin® on naisille suunniteltu, ihanan rentouttava yin-joogaharjoitus, jonka asennot avaavat ja hoitavat mm. lantion sekä rintakehän aluetta, tukevat hormonitoimintaa, vastustuskykyä ja aineenvaihduntaa. Yin-jooga on hyvin rauhoittavaa, rentouttavaa ja palauttavaa joogaa, jonka helposti omaksuttavat asennot sopivat kaikille ikään ja kuntoon katsomatta. Asennoissa ollaan muutamasta minuutista ylöspäin, jotta keho pääsee kunnolla rentoutumaan ja mieli rauhoittumaan.

Tunnilla ohjaaja kiertää painamassa muutamia akupisteitä pitkissä, lempeissä venytyksissä. Opettelemme samojen pisteiden itsehoitoa ja teemme ohjatusti hoitoharjoituksia myös toisillemme. Tämän tunnin ihanin juttu on asennoissa lepääminen sekä hoidollinen, lempeä kosketus. Lopussa pitkä äänimaljarentoutus, jonka aikana hoitavat soittimet vievät sinut syvään läsnäolon ja rentouden tilaan!
Tervetuloa mukaan hoitaviin levon hetkiin!

Sisältö

• Alkurentoutus
• Lempeitä yinjooga-asentoja istuen ja matolla makuuasennoissa. Voit ottaa kotoa mukaan putkityynyn tai isomman sohvatyynyn apuvälineeksi asentoihin.
• Yin-asentojen aikana ohjaaja käy hoitamassa yksitellen osallistujia, mm. rentouttavilla, shiatsusta tutuilla hierontaliikkeillä, sekä akupainannalla. Lempeä kosketushoito lisää asentojen hoitavaa vaikutusta.
• Hengitys ja läsnäoloharjoitus, vinkkejä itsehoitoon ja kehon rentouttamiseen ja stressin purkuun arjessa
• Yhteistä keskustelua ja jakamista pienellä tauolla
• Meditatiivinen rentoutusharjoitus
• Sointukylpy hoitavilla äänimaljoilla

Aika ja paikka

Lauantai 16.9.2023 klo 11–14

Kohderyhmä

Feminine Yin-jooga ja äänimaljarentoutus-kurssi sopii kaikille omasta venyttelystä, rentoutumisesta ja rauhoittumisesta kiinnostuneille. Tunti on suunniteltu erityisesti naisia varten, eikä erityistaitoja tai aiempaa kokemusta vaadita.

Kouluttajat

instructor_img

Kurssin ohjaajana toimii Sanna Lahti, hyvinvointialan yrittäjä, joogaopettaja sekä luontaishoitoihin ja luonnonkosmetiikkaan erikoistunut kosmetologi. Sanna on myös energia ja äänimaljahoitaja, sekä opiskellut omavaraisuutta luonnonvara-alalta.

Sannan intohimo ja inspiraation lähde on Suomen luonto ja sen monimuotoisuus. Myös luonnolliset tavat hoitaa kehoa sekä mieltä ovat hänen sydäntä lähellä. Sannan tapa ohjata on selkeä mutta rauhallinen.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus

  Maksimiosallistujamäärä 10.

 • Lisätietoja: 

  Riikka Asikainen
  riikka.asikainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2845

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  46 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset