Esiintymistaitoa introverteille

95,00

Paikkoja jäljellä: 99

Ryhmäilmoittautumiset
 • Missä: Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.10.2021
 • Alkaa - Loppuu: 16.11.2021 - 16.11.2021

Kuvaus

Moni on siinä käsityksessä, että vain vauhdikkaat, ulospäinsuuntautuneet ja itsevarman oloiset ekstrovertit on tarkoitettu esiintyjiksi. Se ei pidä paikkansa. Myös introvertit voivat olla hyviä esiintyjiä. Esiintymistaitoa introverteille™ -valmennuksen avulla opit löytämään vahvuuksiasi ja suunnittelemaan esityksiäsi niin, että sinulla on varmempi olo. Valmennuksessa ei improvisoida eikä tehdä ex-tempore-harjoituksia, sen sijaan jokainen osallistuja saa eväät omatoimiseen harjoitteluun.

Sisältö

Tuntuuko tutulta?

– Rupattelu arkipäiväisyyksistä ventovieraiden kanssa ei ole mielipuuhaasi.
– Sosiaalisesti kuormittavien tilanteiden jälkeen tarvitset lepoa ja hiljaisuutta.
– Et nauti huomion keskipisteenä olosta.
– Vältät viimeiseen asti juhlapuheiden pitämistä.
– Työhön tai opiskeluun liittyvien esitysten pitäminen ei tunnu mukavalta.
– Kokouksissa tunnet jääväsi puheliaampien varjoon etkä saa mielipidettäsi esille kuten tahtoisit.

Näin introvertit usein kuvaavat tuntemuksiaan. Moni on siinä käsityksessä, että vain vauhdikkaat, ulospäinsuuntautuneet ja itsevarman oloiset ekstrovertit on tarkoitettu esiintyjiksi. Se ei pidä paikkansa. Myös introvertit voivat olla hyviä esiintyjiä. He antavat tilaa kuulijoilleen, tarjoavat oivalluksia ja ovat syvällisiä asiantuntijoita. Oman persoonansa vahvuuksia hyödyntävä introvertti pystyy myös pitämään puheensa kiinnostavuuden yllä loppuun asti.

Ainutlaatuisen ”Esiintymistaitoa introverteille™” -valmennuksen avulla opit löytämään vahvuuksiasi ja suunnittelemaan esityksiäsi niin, että sinulla on varmempi olo. Harjoittelemme esiintymisessä tärkeitä taitoja, kuten läsnäoloa ja jännityksen hyväksymistä. Tutkimme myös kehonkieltä.

Voit tehdä ennakkotehtävänä kouluttajien ”Tunnista tyyppisi – löydä itsesi ja muiden parhaat puolet” liittyvän temperamenttitestin. Sen tekeminen on turvallista: tietoja ei kerätä eikä vastauksia tallenneta mihinkään.

http://www.tunnistatyyppisi.fi/

Aika ja paikka

Tiistai 16.11.2021 klo 13-16, verkkokoulutus

Kohderyhmä

Valmennus sopii kaikille oman esiintymistaidon kehittämisestä kiinnostuneille

Osaamistavoitteet

Koulutuksen tavoitteina ovat

– Omien vahvuuksien löytäminen
– Itseluottamuksen vahvistaminen
– Ymmärrys esityksen suunnittelun ja valmistautumisen merkityksestä
– Esityksen rakenteen omaksuminen (mm. kiinnostava aloitus ja mieleenjäävä lopetus)

Valmennuksessa ei improvisoida eikä tehdä ex-tempore-harjoituksia, sen sijaan jokainen osallistuja saa eväät omatoimiseen harjoitteluun.

Jokainen osallistuja saa valmennusmateriaalit käyttöönsä sekä niiden lisäksi työkirjan sekä verkkokurssit ”Esiintymistaitoa introverteille ” ja ”Mikan videokoulu”. Näistä on hyötyä kaikissa esiintymistilanteissa.

Kouluttajat

instructor_img

Terapeutti, työnohjaaja, tietokirjailija Minna Oulasmaa ja valmentaja, tietokirjailija Mika Pesonen

Terapeutti, työnohjaaja, tietokirjailija Minna Oulasmaa on työskennellyt Väestöliitossa yli 22 vuotta. Hän on itse erittäin introvertti, mutta on oppinut ”sietämään” esiintymistä. Minna tuo valmennuksessa esille mm. omia kokemuksiaan kokoustilanteista, joissa hiljaisemmat uhkaavat jäädä puheliaampien varjoon.

Valmentaja, tietokirjailija, selvästi ekstrovertimpi Mika Pesonen (KTM) on kokenut ja pidetty valmentaja. Hän siirtyi vuoden 2020 keväällä valmennusyrittäjäksi työskenneltyään sitä ennen reilut kuusi vuotta OP-ryhmässä valmentaen myyjiä, esimiehiä ja johtoryhmiä.

Pariskunta julkaisi vuonna 2016 kirjan ”Hehkua elämään – kuusi onnesi avainta” (Docendo). Toisen yhteisen kirjansa ”Tunnista tyyppisi – löydä itsesi ja muiden parhaat puolet” (Otava) he julkaisivat tammikuussa 2020. Siinä on erittäin kattavasti kuvattu itsetunnon ja erityisesti temperamenttiälyn vaikutusta koko ihmisen elämänkaarella. Kirja sisältää ainutlaatuiset luvut työelämästä ja esiintymistaidosta.

 • Toteutus: 

  Koulutus järjestetään yhteistyössä Riveria-kesäyliopiston kanssa.

 • Lisätietoja: 

  Merja Huttunen, koulutuskoordinaattori
  merja.huttunen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2851

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  95 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä