Erkkakahvilat aineenopettajille

Ajankohta
08.11.2023 - 13.12.2023
Paikka
Joustava
Hinta
75,00
Ilmoittaudu viimeistään
13.12.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Tervetuloa saamaan vinkkejä ja keskustelemaan nuorten hyvinvoinnista, sen ylläpitämisestä sekä tukemisesta lukion oppitunneilla!

Onko opintojaksollasi nuoria, joiden hyvinvointi oikeasti huolettaa? Tai onko opintojaksollasi nuoria, joiden hyvinvointi tukee myös muiden hyvinvointia? Keskustellaan yhdessä siitä, millä tavalla nuoret voisi huomioida niin, että myös oma työssäjaksaminen pysyisi hyvällä tasolla.

Kuinka tärkeänä pidät kohtaamista, ryhmäyttämistä, muistatko kertoa nuorille oppituntisi rajat, sisällöt, aikataulut yms. tärkeät asiat? Onko sinulla tapana kysyä oppitunnin päätteeksi nuorten ajatuksia tai fiiliksiä? Näistä ja paljon muusta on tarkoitus keskustella Erkkakahvilassa. Tule mukaan jakamaan ja saamaan uusia ideoita!

Sisältö

Erkkakahvilakokoontuminen koostuu puoliksi valmistelluista alustuksista ja puoliksi yhteisestä keskustelusta, joka syntyy tosielämän tilanteista. Keskustelu on luottamuksellista ja jää osallistujaryhmän väliseksi.

Aika ja paikka

klo 14.30-16.00

Tapaamiset toteutetaan etänä, saat yhteyslinkin sähköpostiisi.

Kohderyhmä

Lukion aineenopettajat

Kouluttajat

Erkkakahviloita vetävät kokeneet lukion erityisopettajat Hanna-Maria Antikainen, Kuopion Klassillisesta lukiosta ja Annulotta Marjanen Kallaveden lukiosta.
Hanna-Marialla on lisäksi nepsy-valmentaja ja motivaatiovalmentajan pätevyydet.

 • Toteutus: 

  SnellmanEDUn etäkoulutus

 • Lisätietoja: 

  Timo Lemmetty
  timo.lemmetty(a)snellmanedu.fi
  044 746 2865

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  SnellmanEDUn lukioverkoston (Isoverstas) opettajille kokoontumiset ovat kokonaan maksuttomia.

  75 € muilta osallistujilta

   

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset