Eläinten elämää tutkimassa 6-7-vuotiaille

Ajankohta
20.06.2022 - 22.06.2022
Paikka
Kuopiossa
Hinta
90,00
Ilmoittaudu viimeistään
15.05.2022
Ilmoittaudu varasijalle

Kuvaus

Miksi kissalla on terävät kynnet? Miksi jäniksen turkki muuttuu talvella valkoiseksi? Miksi minipossu voi olla lemmikki, mutta villisika ei? Eläinbiologian leirillä tutkitaan ja rapsutellaan erilaisia eläimiä. Lisäksi ihmetellään niiden käyttäytymistä sekä eroja ja yhtäläisyyksiä erilaisten leikkien, pelien ja pienten tutkimusten avulla. Tiedätkö jo, miten ihmiset vaikuttavat eläinten elämään aina pienestä muurahaisesta suureen hirveen? Jos et, niin tule leirille ottamaan selvää!

Sisältö

Lasten yliopiston leirit ovat täynnä mielekästä ja mielenkiintoista tiede-, taide- ja teknologia-aiheista tekemistä. Leireillä pääsee puuhailemaan kavereiden kanssa sisällä ja ulkona, tekemään hauskoja tutkimuksia ja askarteluja, jotka innostavat luovaan uteliaisuuteen ja oppimiseen.

Lasten yliopisto toimii valtakunnallisten tiedekasvatuksen suositusten mukaisesti. Suosituksen viisi periaatetta ovat laaja-alaisuus, saavutettavuus, osallistavuus, yhteisöllisyys sekä innostaminen. Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten tiedepääoman (Science Capital) kehittymistä mm. lisäämällä ymmärrystä tieteestä ja tutustumalla tieteen parissa työskenteleviin ihmisiin.

Eläinten elämää tutkimassa -leiri järjestetään Vehmasmäen eläinpuistossa, jossa päästään tutustumaan myös eläinpuiston eläimiin. Leireille on kutsuttu vierailemaan myös oikeita tutkijoita sekä Lasten yliopiston oma, innokas tutkimusapulainen Riksu-siili.

Leiripäivän sisältö:

Leiripäivä alkaa klo 7.30-9 välillä, jolloin lapset saapuvat leirille. Leiripäivä päättyy klo 15-17 välillä, jolloin lapsia voi tulla hakemaan.

 • klo 7.30-9 saapuminen leirille
 • klo 9-11 aamupäivän tiedetoimintaa
 • klo 11-12.30 lounas (sisältyy hintaan), lepoa ja tiedeleikkejä
 • klo 12.30-14.30 iltapäivän tiedetoimintaa
 • klo 14.30-15 välipala (sisältyy hintaan)
 • klo 15-17 lepoa, tiedeleikkejä ja leiripäivä päättyy

Aika ja paikka

Leiri järjestetään Vehmasmäen eläinpuistossa 20.-22.6. klo 9-15. Lapset voi tuoda leirille klo 7.30 alkaen ja hakea leiriltä klo 16.30 saakka.

Kohderyhmä

Leiri on suunnattu 6-7-vuotiaille. Leirillä ei tarvita luku- ja kirjoitustaitoa. Leirille otetaan maksimissaan 15 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Huomioithan, että lopullisen ilmoittautumisen leirille teet maksutapahtuman jälkeen sinulle sähköpostitse lähetettävällä Tilauksen viimeistely -lomakkeella. Täytäthän lomakkeen mahdollisimman pian maksutapahtuman jälkeen.

 • Lisätietoja: 

  suunnittelija Riikka Asikainen
  riikka.asikainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2845

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  90 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista.


Ilmoittaudu varasijalle