Digimaailma – Lasten yliopisto taskussasi

Maksuton

Paikkoja jäljellä: 74

Ryhmäilmoittautumiset
 • Missä: Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 03.03.2022
 • Alkaa - Loppuu: 01.12.2020 - 03.03.2022

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Lasten yliopiston Digimaailmaan! Digimaailma on virtuaalinen Lasten yliopisto, josta löytyy innostavaa ja opettavaista tekemistä lapsille, nuorille ja aikuisille.

Digimaailman vastuullinen tuottaja on Snellman-kesäyliopiston Lasten yliopisto. Se on rakennettu Olvi-säätiön tuella kesällä 2020. Nyt Digimaailman sisältöjä kehitetään osana Euroopan lasten yliopistojen verkoston (EUCUNET) Phereclos-hanketta. Phereclos-hanke on saanut rahoitusta Euroopan Unionin Horisontti 2020 tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta avustusnumerolla 824630.

Sisältö

Digimaailmasta löydät
– virtuaalikerhoja
– hauskoja tiedevideoita
– jännittäviä tiedeartikkeleita
– arvontoja ja pelejä
– materiaaleja kasvatus- ja opetustyön tueksi
– tiedotteita mm. tapahtumsta ja koulutuksista

Aika ja paikka

Non-stop verkossa

Kohderyhmä

Peruskoululaiset sekä heidän opettajat ja huoltajat.

Osaamistavoitteet

Digimaailman tavoitteena on tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille innostavaa ja opettavaista tiedekasvatussisältöjä ja -toimintaa ajasta ja paikasta riippumatta. Oppimisen näkökulmasta tavoitteena on myös lisätä tiedepääoman aluueellista tasa-arvoa.

Kouluttajat

instructor_img

Niko Kyllönen toimii SnellmanEDUn Phereclos-hankkeen paikallisena koordinaattorina ja vastaa SnellmanEDUn Lasten yliopiston Digimaailman kehittämisestä.

 • Toteutus: 

  Poikkeuksellisesti Digimaailmaan ei tarvitse ilmoittautua. Kirjaudu suoraan sisään Digimaailmaan kirjoittamalla verkkoselaimesi osoiteriville www.digimaailma.snellmanedu.fi.

  Huomioithan, että Digimaailma sisältämät virtuaalikerhot vaativat erillisen rekisteröitymisen. Rekisteröityminen on maksutonta ja tapahtuu ilmoittautumalla virtuaalikerhoon verkkokauppamme kautta osoitteessa www.snellmanedu.fi. Voit käyttää verkokaupassa hakusanaa “Lasten yliopisto” tai “Phereclos”.

 • Lisätietoja: 

  Niko Kyllönen
  Hankekoordinaattori
  niko.kyllonen@snellmanedu.fi
  0447462843

  asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
  0447462840

 • Lisätietoja ilmoittautumisesta: 

  Tarvitset nykyaikaisen tietokoneen tai mobiililaitteen (tabletti tai älypuhelin), jossa on toimiva internet-yhteys. Laitteessa tulee olla myös verkkoselain.

 • Hinta: 

  Lasten yliopiston Digimaailman käyttö on maksutonta.