Digimaailma – Lasten yliopisto taskussasi

Maksuton

Paikkoja jäljellä: 94

Ryhmäilmoittautumiset
 • Missä: Verkossa
 • Viimeinen ilmoittautumispäivä: 31.05.2021
 • Alkaa - Loppuu: 03.12.2020 - 17.06.2021

Kuvaus

Tervetuloa mukaan Lasten yliopiston Digimaailmaan! Digimaailma on virtuaalinen Lasten yliopisto, josta löytyy innostavaa ja opettavaista tekemistä lapsille, nuorille ja aikuisille.

Digimaailman vastuullinen tuottaja on Snellman-kesäyliopiston Lasten yliopisto. Se on rakennettu Olvi-säätiön tuella kesällä 2020. Nyt Digimaailman sisältöjä kehitetään osana Euroopan lasten yliopistojen verkoston (EUCUNET) Phereclos-hanketta. Phereclos-hanke on saanut rahoitusta Euroopan Unionin Horisontti 2020 tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta avustusnumerolla 824630.

Sisältö

Digimaailmasta löydät
– virtuaalikerhoja
– hauskoja tiedevideoita
– jännittäviä tiedeartikkeleita
– materiaaleja kasvatus- ja opetustyön tueksi
– tiedotteita mm. tapahtumsta ja koulutuksista

Aika ja paikka

Non-stop verkossa 2.12.2020-17.06.2021.

Kohderyhmä

Peruskoululaiset sekä heidän opettajat ja huoltajat.

Osaamistavoitteet

Digimaailman tavoitteena on tarjota lapsille, nuorille ja aikuisille innostavaa ja opettavaista tiedekasvatussisältöjä ja -toimintaa ajasta ja paikasta riippumatta. Oppimisen näkökulmasta tavoitteena on myös lisätä tiedepääoman aluueellista tasa-arvoa.

Kouluttajat

instructor_img

Niko Kyllönen toimii SnellmanEDUn Phereclos-hankkeen paikallisena koordinaattorina ja vastaa SnellmanEDUn Lasten yliopiston Digimaailman kehittämisestä.

 • Toteutus: 

  Astu sisään Digimaailmaan kirjoittamalla verkkoselaimesi osoiteriville www.digimaailma.snellmanedu.fi tai valitsemalla “Ilmoittaudu”.

  Huomioithan, että virtuaalikerhot vaativat erillisen rekisteröitymisen. Rekisteröityminen on maksutonta ja tapahtuu verkkokauppamme kautta osoitteessa www.snellmanedu.fi. Voit käyttää hakusanaa “Lasten yliopisto”.

 • Lisätietoja: 

  Niko Kyllönen
  Hankekoordinaattori
  niko.kyllonen@snellmanedu.fi
  0447462843

  asiakaspalvelu@snellmanedu.fi
  0447462840

 • Hinta: 

  Lasten yliopiston Digimaailman käyttö on maksutonta.