Da Vinci: vesi elämän elementtinä -virtuaalikerho

Ajankohta
12.11.2021 - 06.01.2022
Hinta
Maksuton
Ilmoittaudu viimeistään
06.01.2022
Ilmoittaudu virtuaalikerhoon!

Kuvaus

Vesi on keskeinen jokapäiväiseen elämäämme ja arkeemme kuuluva tekijä ja siksi mielekäs tarkastelun ja tutkimisen kohde kaiken ikäisille. Vesi on myös osana Da Vincin monissa töissä, kuten maalauksissa ja keksinnöissä. Da Vinci on myös tehnyt tutkimuksia ja tulkintoja vedestä, jotka hän on kirjannut muistiinpanoihinsa ja piirustuksiinsa.

Non-stop virtuaalikerhon vastuullisena järjestäjä on Snellman-kesäyliopisto. Kerho toteutetaan Lasten yliopiston, Itä-Suomen yliopiston, Kuopion Kantin, Tiedetuubin ja ThingLinkin välisenä yhteistyönä osana Euroopan lasten yliopistojen verkoston (EUCUNET) Phereclos-hanketta, jossa etsitään hyviä käytäntöjä koulujen ja yhteiskunnan välisten rajojen rikkomiseen. Phereclos-hanke (www.phereclos.eu) on saanut rahoitusta Euroopan Unionin Horisontti 2020 tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta avustusnumerolla 824630.

Aika ja paikka

12.11.2021-6.1.2022

Non-stop verkossa

Kohderyhmä

Kerho on suunniteltu 5.-6.-vuosiluokkalaisille. Soveltuvin osin kerhon sisällöt sopivat myös nuoremmille tai vanhemmille lapsille.

Kouluttajat

Sisällöt ovat suunnitelleet ja tuottaneet Itä-Suomen yliopiston luonnontieteiden ja matematiikan aineenopettajaopiskelijat osana Yhteiskunta ja historialähtöisyys luonnontiedekasvatuksessa -opintojaksoa.

 • Elina Leppäkangas
 • Maija Leussu
 • Riina Rantala
 • Lisätietoja: 

  Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostiisi heti automaattisen infoviestin. Viesti sisältää ohjeet, joilla pääsette heti nauttimaan kerhon sisällöistä. Tarkistathan tarvittaessa myös roskapostilaatikkosi.

  Osallistuaksesi virtuaalikerhoon tarvitset nykyaikaisen tietokoneen tai mobiililaitteen (tabletti tai älypuhelin), jossa on toimiva internet-yhteys. Laitteessa tulee olla myös verkkoselain.

  Halutessasi voit tutustua virtuaalikerhon alustana toimivaan Lasten yliopiston Digimaailmaan jo ennen ilmoittautumista: https://digimaailma.snellmanedu.fi/

  Kerhoihin ja muihin Digimaailman maksuttomiin materiaaleihin pääset myös maksuttomalla mobiilisovelluksella, joka on ladattavissa Google Play ja App Store -sovelluskaupasta hakusanalla “SnellmanEDU Digimaailma”.

  Digimaailman tietoturvaselosteen voit lukea tästä linkistä>>

  Kerhon yhteyshenkilö:

  Niko Kyl­lö­nen, han­ke­koor­di­naat­to­ri, niko.kyl­lo­nen@snell­ma­ne­du.fi, 044 746 2843


Ilmoittaudu virtuaalikerhoon!