Avaruuden ja tähtitaivaan ihmeet -virtuaalikerho

Ilmoittaudu virtuaalikerhoon!

Kuvaus

Satoja lapsia innostanut Avaruuden ja tähtitaivaan ihmeet -virtuaalikerho saa jatkoa! Virtuaalikerhossa tutustutaan avaruuteen niin maan pinnalta, avaruusraketista, kuin itse avaruudesta käsin.

Non-stop virtuaalikerhon vastuullisena järjestäjä on Snellman-kesäyliopisto. Kerho toteutetaan Lasten yliopiston, Itä-Suomen yliopiston, Tiedetuubin ja ThingLinkin välisenä yhteistyönä osana Euroopan lasten yliopistojen verkoston (EUCUNET) Phereclos-hanketta sekä opetus- ja kulttuuriministeriön, Suomen Akatemian ja Tieteellisten seurain valtuuskunnan yhteisetä Tutkitun tiedon teemavuosi 2021 -hanketta. Phereclos-hankkeessa (www.phereclos.eu) etsitään hyviä käytäntöjä koulujen ja yhteiskunnan välisten rajojen rikkomiseen ja se on saanut rahoitusta Euroopan Unionin Horisontti 2020 tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta avustusnumerolla 824630.

Aika ja paikka

16.8.-28.11.2021

Non-stop verkossa

Kohderyhmä

Kerho on suunniteltu 1.-6.-luokkalaisille toteutettavaksi kotona ja koulussa. Soveltuvin osin kerhon sisällöt sopivat myös nuoremmille tai vanhemmille lapsille.

Kouluttajat

Sisällöt ovat suunnitelleet ja tuottaneet Itä-Suomen yliopiston luonnontieteiden ja matematiikan aineenopettajaopiskelijat osana Ilmiölähtöisyys luonnontieteiden ja matematiikan aineenopettajakoulutuksessa -opintojaksoa.

 • Lisätietoja: 

  Ilmoittautumisesi jälkeen saat sähköpostiisi heti automaattisen infoviestin. Viesti sisältää ohjeet, joilla pääsette heti nauttimaan kerhon sisällöistä. Tarkistathan tarvittaessa myös roskapostilaatikkosi.

  Osallistuaksesi virtuaalikerhoon tarvitset nykyaikaisen tietokoneen tai mobiililaitteen (tabletti tai älypuhelin), jossa on toimiva internet-yhteys. Laitteessa tulee olla myös verkkoselain.

  Halutessasi voit tutustua virtuaalikerhon alustana toimivaan Lasten yliopiston Digimaailmaan jo ennen ilmoittautumista: https://digimaailma.snellmanedu.fi/

  Kerhoihin ja muihin Digimaailman maksuttomiin materiaaleihin pääset myös maksuttomalla mobiilisovelluksella, joka on ladattavissa Google Play ja App Store -sovelluskaupasta hakusanalla “SnellmanEDU Digimaailma”.

  Digimaailman tietoturvaselosteen voit lukea tästä linkistä>>

  Kerhon yhteyshenkilö:

  Niko Kyl­lö­nen, han­ke­koor­di­naat­to­ri, niko.kyl­lo­nen@snell­ma­ne­du.fi, 044 746 2843

  Phereclos-hanke


MaksutonIlmoittaudu

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä