Auta Pomoa -vuorovaikutuskoulutus

Ajankohta
05.09.2023 - 26.09.2023
Paikka
Kuopiossa
Hinta
350,00
Ilmoittaudu viimeistään
22.08.2023
Ryhmäilmoittautumiset

Tässä koulutuksessa keskiössä on osallistujien vuorovaikutustaitojen kehittäminen. Koulutuksen aikana osallistujat pääsevät tutkimaan vuorovaikutusta toiminnallisten harjoitusten avulla. Koulutuksessa ei ole luentoja eikä dioja, vaan hauskaa heittäytymistä, ryhmätöitä ja tasavertaista vuorovaikutusta.

Opit koulutuksen aikana, kuinka työyhteisön ryhmädynamiikka toimii ja kuinka voit itse vaikuttaa ja kehittää oman työyhteisön tiimihenkeä. Koulutusta saat työkaluja ja menetelmiä väärinymmärrysten ja ristiriitojen ratkaisemiseksi.

Työyhteisön esihenkilö: Viekö henkilöstön vuorovaikutukseen ja ilmapiiriin liittyvät asiat liikaa aikaa muulta työltä? Haluaisitko, että työyhteisössä panostettaisiin rakentavaan ja ristiriitoja ehkäisevään vuorovaikutukseen ja työntekijät ottaisivat aktiivisesti roolia ilmapiirin rakentamisesta? Jos vastasit kyllä, niin ilmoita koko työyhteisösi tai aiheesta innostuneita työntekijöitäsi tähän koulutukseen, jossa he oppivat ja innostuvat itse parantamaan omaa ryhmädynamiikkaa ja ongelmanratkaisutaitojaan. Työyhteisön tiimihenkeä ei osteta mistään koulutuksesta – se opetellaan yhdessä. 

Asiantuntija/toimihenkilö: Haluatko olla parempi työtiimisi jäsen ja vaikuttaa aktiivisesti työilmapiiriin? Haluaisitko saada uusia työkaluja vuorovaikutuksen tueksi ja onnistua ratkaisemaan paremmin arkisia työyhteisön haasteita. Vuorovaikutustaitojen karttuessa myös työssäjaksaminen työhyvinvointi paranee, kun työpäivä ei kulu vain solmuja ratkoessa.

Sisältö

 • toimiva tiimityö ja henkilökohtaisen viestinnän kehittäminen
 • haastavat vuorovaikutustilanteet
 • osaamisen jakaminen
 • tasavertainen vuorovaikutus etänä
 • puhumisen ja kuuntelemisen taito

Osallistujat saavat käyttöönsä koulutusmateriaalit, analyysin kehityksestä ja kehitettävistä asioista sekä loppuyhteenvedon koulutuksesta. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on hallussa sujuvan kommunikaation pelisäännöt. Kouluttaja Jukka-Tapio Keränen antaa koulutuksen jälkeen kaikille henkilökohtaisen palautteen ja ohjeet kehittymiseen tulevaisuudessa.

Aika ja paikka

Ti 5.9.2023 klo 13.00–16.00, Kuopio
Ti 12.9.2023 klo 14.30–16.00, Kuopio
Ti 19.9.2023 klo 13.00–16.00, Kuopio
Ti 26.9.2023 klo 14.30–16.00, Kuopio

Kohderyhmä

Kaikki vuorovaikutustaitojen kehittämisestä ja työyhteisön sisäisten ristiriitojen ratkaisemisesta kiinnostuneet henkilöt.

Osaamistavoitteet

Valmennus kehittää osallistujien kommunikaatiota ja lisää työtyytyväisyyttä. Koulutuksesta saat työkaluja siihen, kuinka olla osallistuva ja osallistava tärkeä palanen omaa työyhteisöäsi. Koulutuksen jälkeen puhut kollegoiden kanssa samaa kieltä, kunnioitat toisia ja selvität rohkeasti erilaiset ristiriidat ja väärinkäsitykset.

Kouluttajat

Jukka-¬Tapio Keränen on toiminut 20 vuoden ajan vuorovaikutuskouluttajana, taikurina ja esiintyjänä ympäri Suomea ja muualla Euroopassa. Työelämän vuorovaikutustilanteet voidaan kohdata rohkeudella ja jopa taikuudella. Näistä niksejä suorastaan lentelee kuin kortteja koulutuksessa.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus
  Maksimiosallistujamäärä 20.

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  350 €

  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset