Around the World – englannin puhekurssi

Ajankohta
10.06.2024 - 14.06.2024
Paikka
Kuopiossa
Hinta
68,00
Ilmoittaudu viimeistään
27.05.2024
Ryhmäilmoittautumiset

Kuvaus

Käykö sinulle usein niin, että koet hankalaksi osallistua vapaamuotoisiin keskusteluihin englanniksi? Tai oletko kenties lähdössä lomamatkalle ja kaipaisit päivitystä englannin puhetaitoihisi? Silloin tämä kurssi on tarkoitettu juuri sinulle! Tule mukaan Around the World -kurssille hankkimaan keskustelun kautta itsellesi itsevarmuutta ja sujuvuutta englannin kielen käyttöön.

Sisältö

Koulutuksen aikana aktivoidaan englannin puhetta ja sanastoa. Tavoitteena on saada rohkeutta ja sujuvuutta englannin puhumiseen erilaisissa tilanteissa. Saat myös vinkkejä englannin opiskeluun kurssin jälkeen.

Aika ja paikka

ma-pe 10.6.-14.6.24
klo 13:30-16:00
yhteensä 15 tuntia
Lähiopetus Kuopiossa

Kohderyhmä

Kurssi soveltuu noin neljä vuotta englantia opiskelleille, jotka haluavat aktivoida englantiaan vapaa-ajan yleisluontoisissa tilanteissa tai esimerkiksi matkailutilanteissa. Kurssi sopii hyvin myös heille, jotka muuten vain haluavat lisää sujuvuutta englannin puhumiseen, sillä kurssi sisältää paljon suullista harjoittelua yksinkertaisissa tilanteissa, esim. hotellit, lipunosto, ravintolat, varaukset, matkailijan pulmat ja small talk.

Osaamistavoitteet

Koulutuksen tavoitteena on rohkaista osallistuja keskustelemaan ja käyttämään englannin kieltä vapaammin sekä pääsemään irti kielioppikeskeisyydestä. Kurssin käytyäsi osaat sujuvasti lähettää esimerkiksi majoittajalle viestin ja asioida luontevasti kioskilla, kaupassa tai ravintolassa engalnniksi.

Kouluttajat

instructor_img

FM, Päivi Hiidenkari
Kielet ovat Päivin intohimo. Hän opettaa kolmea kieltä ja on toiminut opettajana lukioissa, kesäyliopistossa sekä oman toiminimen puitteissa. Kielten lisäksi Päivin harrastuksiin kuuluvat lukeminen ja kirjoittaminen, musiikki sekä zumba. Ulkomaat ovat olleet aina lähellä Päivin sydäntä.

 • Toteutus: 

  Snellman-kesäyliopiston koulutus
  Lähiopetus Kuopiossa
  Maksimiosallistujamäärä 18 hlöä.

 • Lisätietoja: 

  Niina Räsänen, suunnittelija
  niina.rasanen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2863
  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  68 €
  Hinta ei sisällä, eikä siihen lisätä arvonlisäveroa. Valittavanasi on kaksi eri maksuvaihtoehtoa, Paytrailin monet maksutavat tai SnellmanEDUn laskutus. Katso lisätietoa ilmoittautumisesta ja maksutavoista


Ryhmäilmoittautumiset