Abikurssi: Uskonto ev. lut.

Hinta
104,50
Ilmoittaudu viimeistään
10.02.2022

Kuvaus

Kurssilla kerrataan lukion (evankelis-luterilaisen) uskonnon kursseja sekä niiden keskeisiä asioita ja käsitteitä. Kurssilla tehdään myös muistiinopanoja ja etsitään yli kurssirajojen meneviä asiayhteyksiä. Kurssin sisältö ei ole etukäteen sidottu, vaan siihen on mahdollista vaikuttaa ensimmäisten kokoontumisten aikana.

Kurssilla opetellaan hahmottamaan asiasisältöjä myös vanhojen YO-kysymysten kautta. Kurssilla on mahdollisuus palauttaa yksi essee, jonka arvioinnissa opettaja kiinnittää huomiota niin rakenteeseen kuin sisältöönkin. Tavoitteena on, että jokainen esseen palauttaja saa esseestään henkilökohtaisen palautteen pistearviointeineen.

Kurssi antaa mahdollisuuden kerrata lukion uskonnon kurssien keskeisiä sisältöjä, testata omia taitoja palautettavan tehtävän muodossa sekä ennen kaikea kysyä uskonnon reaalin kirjoittamista ja asiasisältöjä koskevia kysymyksiä.

Reaaliaikainen opetus, yhteensä 20 oppituntia

Ilmoittautumisohjeet lukiossa tai muussa oppilaitoksessa opiskeleville

Ilmoittautuminen ei vaadi tunnuksia tai rekisteröitymistä. Jokainen opintojaksolle osallistuja tulisi ilmoittaa erikseen. Jos olet ilmoittamassa samalle opintojaksolle useampia opiskelijoita, otathan yhteyttä suunnittelija Riikka Asikaiseen.
Kohtaan osallistuja/ ostaja täytetään ilmoittautuvan opiskelijan tiedot. Valitaan Muu maksaja ja täytetään maksajan tiedot sekä koulun yhteyshenkilön tiedot.

Ilmoittautuminen päättyy 10.2.2022. Kurssi toteutetaan, kun ilmoittautumisminimi (10 opiskelijaa) täyttyy.

Opettaja

Psykologian ja uskonnon lehtori Erja Väisänen

Aika ja paikka

ma 14.2 klo 17-20
ma 21.2 klo 17-20
ma 28.2 klo 17-20
ma 7.3 klo 12-15
ma 14.3 klo 17-20

Kohderyhmä

Toisen asteen opiskelijat lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa, muut kiinnostuneet ja varsinkin ylioppilaskirjoituksiin valmistautuvat opiskelijat.

 • Toteutus: 

  Reaaliaikainen etäopetus.

 • Lisätietoja: 

  Riikka Asikainen, suunnittelija isoverstas
  riikka.asikainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2845
  Ohjeet opetukseen osallistumiseen toimitetaan ennen koulutuksen alkua.

 • Hinta: 

  104,5 €

  Isoverstaan jäsenoppilaitos saa 10% alennuksen erillisellä alennuskoodilla