Abikurssi: Historian ja yhteiskuntaopin kertauskurssi

Hinta
90,00
Ilmoittaudu viimeistään
18.02.2022

Kuvaus

Historian ja yhteiskuntaopin kertauskurssi valmentaa menestykseen ylioppilaskokeessa. Kurssi koostuu kymmenestä verkko-opetustuokiosta, yo-harjoitustehtävistä ja niiden palautekeskustelusta kunkin kurssilaisen kanssa. Kurssin aikana kerrataan historian ja yhteiskuntaopin keskeiset oppisisällöt, tutustutaan erilaisiin ylioppilastehtävätyyppeihin ja harjoitellaan niihin vastaamista. Kurssin sisältö pyritään muovaamaan kurssille osallistuvien tarpeiden mukaan.

Ilmoittautumisohjeet lukiossa tai muussa oppilaitoksessa opiskeleville

Ilmoittautuminen ei vaadi tunnuksia tai rekisteröitymistä. Jokainen opintojaksolle osallistuja tulisi ilmoittaa erikseen. Jos olet ilmoittamassa samalle opintojaksolle useampia opiskelijoita, otathan yhteyttä suunnittelija Riikka Asikaiseen.
Kohtaan osallistuja/ ostaja täytetään ilmoittautuvan opiskelijan tiedot. Valitaan Muu maksaja ja täytetään maksajan tiedot sekä koulun yhteyshenkilön tiedot.

Ilmoittautuminen päättyy 18.2.2022. Kurssi toteutetaan, kun ilmoittautumisminimi (10 opiskelijaa) täyttyy.

Opettaja

Opettajana toimii lukion vanhempi lehtori ja oppikirjailija Jari Ukkonen Kuopiosta.

Aika ja paikka

Maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 17-18 viikoilla 8-11 yhteensä 10 kertaa. Lisäksi viikolla 11 henkilökohtainen esseen ohjaus.

Kohderyhmä

Toisen asteen opiskelijat lukioissa ja ammatillisissa oppilaitoksissa, muut kiinnostuneet ja varsinkin ylioppilaskirjoituksiin valmistautuvat opiskelijat

 • Toteutus: 

  Reaaliaikainen etäopetus.

 • Lisätietoja: 

  Riikka Asikainen, suunnittelija isoverstas
  riikka.asikainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2845
  Ohjeet osallistumiseen toimitetaan ennen koulutuksen alkua.

 • Hinta: 

  90 €

  Isoverstaan jäsenoppilaitos saa 10% alennuksen erillisellä alennuskoodilla.