Aamukahviwebinaari – sovun johtaminen

Ajankohta
15.12.2022 - 15.12.2022
Paikka
Etäopetus
Hinta
Maksuton
Ilmoittaudu viimeistään
12.12.2022
Ryhmäilmoittautumiset

Työpaikan konfliktit kauhistuttavat ja kuormittavat, niin niiden osapuolia kuin työyhteisön hyvinvoinnista ja toiminnan tehokkuudesta vastuussa olevia. Yksilölle työpaikan eripura voi aiheuttaa sietämätöntä inhimillistä kärsimystä ja organisaatiotasolla negatiiviset vaikutukset näkyvät tilastoissakin.

Paljon on kuitenkin tehtävissä, kun halutaan johtaa sopua tavoilla, joilla ristiriidoista saadaan paljon hyvää irti. Tule aamuwebinaariimme kuuntelemaan, mitä kaikkea konflikteista ja sovun johtamisen konkreettisista keinoista tiedetään!

Webinaarin lopuksi esitellään lyhyesti maaliskuussa 2023 alkavaa pidempää koulutusta Sovun johtaminen>>.

Aika ja paikka

to 15.12.2022 klo 8.30-9.15

Kohderyhmä

Soveltuu hyvin ,esim. johtoryhmien jäsenille, esihenkilöille, tiiminvetäjille, rekrytoijille, HR-henkilöille, työsuojeluvaltuutetuille, luottamusmiehille ja kunta-alan esihenkilöille, esim. rehtoreille.

Kouluttajat

Pia Lappalainen, tekniikan tohtori, FM

Pia Lappalainen on tekniikan tohtori ja englannin opettaja, joka toimii suorituksen johtamisen ja työyhteisön konfliktinhallinnan dosenttina Maanpuolustuskorkeakoulussa ja suorituskyvyn johtamisen ja esimiesviestinnän dosenttina LUT-yliopistossa. Hän on Aalto-yliopiston lehtori ja Aalto University Executive Educationin senior advisor.

Pia on julkaissut tutkimuksia tunneälystä, työn imusta ja henkilöstötuottavuudesta ja hänen johtamisen väitöskirjansa vuodelta 2012 voitti kansainvälisen SEFI Best PhD -palkinnon. Hän on myös työyhteisösovittelija ja kouluttaa uusia sovittelijoita kolmessa suomalaisessa yliopistossa sekä tekee tutkimusta työyhteisöjen konflikteista. Perimmäisenä tavoitteena kaikilla näillä kentillään Pialla on tuottavuuden ja työhyvinvoinnin parantaminen.

 • Lisätietoja: 

  Outi Savolainen, suunnittelija
  outi.savolainen(a)snellmanedu.fi
  044 746 2846

  asiakaspalvelu(a)snellmanedu.fi
  044 746 2840

 • Hinta: 

  Maksuton


Ryhmäilmoittautumiset